Legbordstelling metaal

button metalen legbordstelling bestellen

GS-3

Optimale magazijnopslag voor hoog rendement

Magazijnruimte is kostbaar. Efficiëntie per m3 is waar Pedro Kantoor- en Magazijninrichting B.V. naar streeft. Belangrijk is dan een functionele opslag waar ook nog eens economisch gewerkt kan worden. Voor deze eisen is het GS-3-legbordsysteem uw juiste keus. Een kwaliteitsproduct dat wordt gefabriceerd volgens de strenge ISO-9001:2000 norm. De stijlen, dragers, legborden en een grote verscheidenheid aan accessoires bestaan uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal (sendzimir).

Het gebruik van sterk materiaal en speciaal gevormde profielen maken dat het systeem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft. Om uw magazijninrichting helemaal af te maken, hebben we een ruim assortiment van deurensets, kopwanden, achterwanden, ladeblokken en haspelhouders voorhanden. Daarnaast behoren ook “specials” tot de mogelijkheden. Alle producten kunnen klantspecifiek worden vervaardigd. Zoals u wenst.

De T-vorm van de stijlen zorgt voor een grote draagkracht, de 8 zettingen maken een belasting tot 2000 kg. per stijl mogelijk. Perforatie voor het monteren van de dragers (elk 25 mm.) zorgen voor een grote verstelbaarheid.

De dubbellips dragers zijn extra belastbaar en dragen door hun vorm bij aan de stabiliteit van de stelling.

De legborden maken het uiteindelijk mogelijk een draagvermogen tot maximaal 450 kg per legniveau te realiseren. De legborden zijn ook leverbaar in een geperforeerde uitvoering, geschikt om vakverdeelschotten in toe te passen. Dit voor een nog universeler geheel.

De GS-3 Legbordstelling is voor iedereen moeiteloos op te bouwen. Een systeem wat u in een handomdraai hebt gemonteerd en bedrijfsklaar gemaakt. Klik-klem-klaar. De universele opbouw maakt dat het systeem overal is toe te passen. De enorme flexibiliteit en vele specifieke accessoires geven u de meest uiteenlopende opslagmogelijkheden.

Legbordstelling metaal GS-3 Legbordstelling metaal Pedro Magazijninrichting

 


Gebruikte magazijninrichting Nieuwe magazijninrichting