Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kuchscherm Schaffenburg, plexiglas, b160*h65 cm, incl. voet

Nieuw in het assortiment van Schaffenburg: verschillende plexiglas kuchschermen. De kuchschermen zijn ideaal voor op kantoren, in winkels, op scholen of in schoonheid- of kapsalons als bescherming van uw personeel tegen een mogelijk virus.
Een samenleving waarbij de receptionist of medewerker achter een plexiglas kuchscherm werkt, zal heel normaal gaan zijn.
Een staand preventie scherm om een scheiding te maken tussen de bureaus op kantoor, een staand kuchscherm op de vergadertafel of een hangend plexiglas scherm bij de kassa van de supermarkt. We kunnen er niet meer op heen. De kuchschermen van Schaffenburg bieden een zeer professionele oplossing.  

De Schaffenburg preventieschermen kennen een hoge transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Dit kuchscherm is een Plexio bureau staand scherm. Het bureauscherm is 160 cm breed en 65 cm hoog. Het preventiescherm is vervaardigd uit stevig plexiglas met een dikte van 0,5 cm.

Dit bureauscherm is voorzien van een handige uitsparing voor doorvoer van bekabeling. De uitsparing bevindt zich precies middenin het plexiglas bureauscherm.

Het baliescherm wordt geleverd inclusief voeten voor plaatsing van de plexiglaswand op uw bureau. De voeten kennen een breedte van 25 cm. 

Is dit niet de juiste maatvoering? Het is ook mogelijk om een preventiescherm op maat te bestellen. Meer informatie.

Vanwege de grote vraag naar de Schaffenburg Plexio schermen kan het zijn dat de levertijd op dit moment iets langer is dan normaal. Informeer voor de actuele levertijd!Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
Artikelnummer:
PLEX-1665-TRANS
Kleur:
Transparant
Hoogte in cm:
65
Breedte in cm :
160
Diepte in cm :
0,5
Type voet:
Plexiglas
Garantie:
2 jaar
Materiaal:
Plexi
€ 175,00 € 152,00
€ 183,92 incl. btw
Uw voordeel 13%


Levertijd 5 tot 14 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 2 jaar


  Deel dit artikel met anderen