Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Baliescherm CKS, plexiglas, b115*h80 cm, incl. voet

Het CKS assortiment is uitgebreid! Het assortiment is uitgebreid met verschillende plexiglas kuchschermen. De kuchschermen zijn ideaal voor op kantoren, in winkels, op scholen of in schoonheid- of kapsalons als bescherming van uw personeel tegen een mogelijk virus.
Een samenleving waarbij de receptionist of medewerker achter een plexiglas kuchscherm werkt, zal heel normaal gaan zijn.
Een staand preventie scherm om een scheiding te maken tussen de bureaus op kantoor, een staand kuchscherm op de vergadertafel of een hangend plexiglas scherm bij de kassa van de supermarkt. We kunnen er niet meer op heen. De kuchschermen van CKS bieden een zeer professionele oplossing.  

De CKS preventieschermen kennen een hoge transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Dit kuchscherm is een CKS baliescherm. Het baliescherm is 115 cm breed en 80 cm hoog. Het preventiescherm is vervaardigd uit stevig plexiglas met een dikte van 0,4 cm.
Het baliescherm wordt geleverd inclusief voetstukken van plexiglas. De voetstukken zijn 29,5 cm breed en 40 cm hoog. Ideaal dus voor plaatsing op een balie.

Dit baliescherm is voorzien van een handige uitsparing. Zeer geschikt voor veilige uitgifte van documentatie of aangeven van een pinapparaten of producten. De uitsparing is 25 cm breed en 15 cm hoog en bevindt zich precies middenin het plexiglas baliescherm.

 

 Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
CKS
Artikelnummer:
CKS-BALIE-115x80
Kleur:
Transparant
Hoogte in cm:
80
Breedte in cm :
115
Diepte in cm :
0,4
Type voet:
Plexiglas
Garantie:
1 jaar
Materiaal:
PLEXI
€ 119,00 € 98,00
€ 118,58 incl. btw
Uw voordeel 18%


Levertijd 10 tot 15 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 1 jaar


  Deel dit artikel met anderen