Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Preventiescherm staand CKS, plexiglas, b140*h200 cm

Het CKS assortiment is uitgebreid! Het assortiment is uitgebreid met verschillende plexiglas kuchschermen. De kuchschermen zijn ideaal voor op kantoren, in winkels, op scholen of in schoonheid- of kapsalons als bescherming van uw personeel tegen een mogelijk virus.
Een samenleving waarbij de receptionist of medewerker achter een plexiglas kuchscherm werkt, zal heel normaal gaan zijn.
Een staand preventie scherm om een scheiding te maken tussen de bureaus op kantoor, een staand kuchscherm op de vergadertafel of een hangend plexiglas scherm bij de kassa van de supermarkt. We kunnen er niet meer op heen. De kuchschermen van CKS bieden een zeer professionele oplossing. 

De CKS preventieschermen kennen een hoge transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Dit kuchscherm is een CKS vloerwand. De vloerwand is 147 cm breed en 206 cm hoog. Het transparante scherm kent een formaat van 140 cm breedte bij een hoogte van 140 cm. Het staande preventiescherm is een volledig transparante scherm. De CKS stand modellen zijn ideaal voor het aanduiden en afschermen van looproutes. Daarnaast zijn de hoge schermen ook inzetbaar voor het afscheiden van tafelgroepen.

De CKS vloerwand staat zeer stevig dankzij de stalen voeten en de lichtgewichte frameconstructie. Het frame kent de kleur grijs RAL7045. 

De CKS preventieschermen zijn brandvertragend. 

Is dit niet de juiste maatvoering? Het is ook mogelijk om een preventiescherm op maat te bestellen. Meer informatieMeer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
CKS
Artikelnummer:
CKS-14020059
Kleur:
Transparant
Kleur frame:
Grijs
Hoogte in cm:
206
Breedte in cm :
147
Diepte in cm :
41
Garantie:
1 jaar
Materiaal:
Transparant PVC folie
€ 365,00 € 325,00
€ 393,25 incl. btw
Uw voordeel 11%


Levertijd 5 tot 14 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 1 jaar


  Deel dit artikel met anderen