Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kuchscherm CKS, plexiglas, b150*h100 cm, incl. ophangset

Het CKS assortiment is uitgebreid! Het assortiment is uitgebreid met verschillende plexiglas kuchschermen. De kuchschermen zijn ideaal voor op kantoren, in winkels, op scholen of in schoonheid- of kapsalons als bescherming van uw personeel tegen een mogelijk virus.
Een samenleving waarbij de receptionist of medewerker achter een plexiglas kuchscherm werkt, zal heel normaal gaan zijn.
Een staand preventie scherm om een scheiding te maken tussen de bureaus op kantoor, een staand kuchscherm op de vergadertafel of een hangend plexiglas scherm bij de kassa van de supermarkt. We kunnen er niet meer op heen. De kuchschermen van CKS bieden een zeer professionele oplossing.  

De CKS preventieschermen kennen een hoge transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Dit kuchscherm is een CKS plexiglas hangend scherm. Het plexiglas scherm is 150 cm breed en 100 cm hoog. Het preventiescherm is vervaardigd uit stevig plexiglas met een dikte van 0,4 cm.

Het hangende plexiglas scherm wordt geleverd inclusief een ophangset voor bevestiging aan een systeemplafond.  De witte systeemplafondhaken worden over het tussenprofiel van het systeemplafond geschoven. Aan beide systeemplafondhaken haakt u een staalkabel met lus. Aan het uiteinde van de kabels schroeft u de bijgeleverde klemmen. Hierin klemt u de plexiglas plaat.

Dit hangende plexiglas schermen zijn perfect voor ophangen bij de receptie, bij de kassa in de supermarkt of bouwmarkt. Maar ook zeer geschikt voor ophangen in de schoonheid- of kapsalon bij de toonbank.   

Is dit niet de juiste maatvoering? Het is ook mogelijk om een preventiescherm op maat te bestellen. Meer informatie.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
CKS
Artikelnummer:
CKS-PLEXI-65x150
Kleur:
Transparant
Hoogte in cm:
100
Breedte in cm :
150
Diepte in cm :
0,4
Ophangsysteem:
Plafondsysteem
Garantie:
1 jaar
Materiaal:
PLEXI
€ 175,00 € 156,00
€ 188,76
Uw voordeel 11%


Levertijd 4 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 1 jaar


  Deel dit artikel met anderen