Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Kuchscherm CKS, plexiglas, b100*h100 cm

Het CKS assortiment is uitgebreid! Het assortiment is uitgebreid met verschillende plexiglas kuchschermen. De kuchschermen zijn ideaal voor op kantoren, in winkels, op scholen of in schoonheid- of kapsalons als bescherming van uw personeel tegen een mogelijk virus.
Een samenleving waarbij de receptionist of medewerker achter een plexiglas kuchscherm werkt, zal heel normaal gaan zijn.
Een staand preventie scherm om een scheiding te maken tussen de bureaus op kantoor, een staand kuchscherm op de vergadertafel of een hangend plexiglas scherm bij de kassa van de supermarkt. We kunnen er niet meer op heen. De kuchschermen van CKS bieden een zeer professionele oplossing.  

De CKS preventieschermen kennen een hoge transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Dit kuchscherm is een CKS Acryl hangend scherm. Het preventiescherm is 100 cm breed en 100 cm hoog. Het preventiescherm is van acryl, is lichtgewicht, glashelder materiaal met de hoogste transparantie. Ideaal voor kantoor, balie, kassa, receptie of toonbank.

Het hangende preventiescherm wordt geleverd exclusief ophangset, en is gemakkelijk te bevestigen met bijvoorbeeld dik visdraad.

Ontwikkeld om aan een plafond te hangen.

Met deze beschermende plafondbeugel voor schermen kunnen mensen op een veilige manier communiceren. Plaats het scherm gemakkelijk aan het plafond.

Specificaties:

  •  Afmetingen: 100 x 100 cm
  • Gemaakt van 4 mm acryl
  • Makkelijk schoon te maken

Dit hangende scherm is perfect voor ophangen bij de receptie, bij de kassa in de supermarkt of bouwmarkt. Maar ook zeer geschikt voor ophangen in de schoonheid- of kapsalon bij de toonbank.   

Is dit niet de juiste maatvoering? Het is ook mogelijk om een preventiescherm op maat te bestellen. Meer informatie.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
CKS
Artikelnummer:
CKS-HANG-D-100x100
Kleur:
Transparant
Hoogte in cm:
100
Breedte in cm :
100
Diepte in cm :
0,09
Garantie:
1 jaar
Materiaal:
Acryl
€ 99,00 € 82,86
€ 100,26
Uw voordeel 16%


Levertijd 4 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 1 jaar


  Deel dit artikel met anderen