Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Garderobekast PDC-252, vleugeldeuren, hangindeling, 60 cm breed

Deze PDC garderobekast is voorzien van vleugeldeuren wat maakt dat u twee afdelingen heeft voor opbergen van kleding en persoonlijke eigendommen. De twee afdelingen worden van elkaar geschieden door een tussenwand. Deze PDC-252 garderobekast kent zowel links als rechts van de scheiding een kledingroede met haken. Boven de kledingroedes treft een legbord over de gehele breedte voor opbergen van bijvoorbeeld schoenen, tassen en andere persoonlijke spullen.

De garderobekast PDC-252 heeft een stevige gelaste stalen constructie. De kast is afgewerkt met een krasvaste structuur poedercoating. De PDC garderobekast is uitgevoerd met een centrale driepunt sluiting. Standaard is de kast voorzien van een uniek cilinderslot inclusief twee sleutels. Als optie kunt u kiezen voor een valgrendelsluiting voor afsluiting middels een hangslotje.

De deuren zijn naar elkaar toeslaand. De binnenkant van de deuren zijn voorzien van een verstevigd omegaprofiel voor extra stabiliteit. De deuren kennen stootdoppen voor een gedempte sluiting. Door het RVS scharnier in de deuren kunnen de deuren opengedraaid worden tot maar liefst 110 graden.

De PDC-252 is leverbaar in de kleuren lichtgrijs en in het lichtgrijs met blauwe deuren. Komen er veel kasten in een en dezelfde ruimte? Dan is een afwisseling van beide kleuren ook erg leuk! Naast de indeling hang-hang is er binnen deze serie PDC garderobekasten met vleugeldeuren ook een kast leverbaar met een hang-leg indeling. De kasten met hang-hang en hang-leg indeling zijn goed met elkaar te combineren. De PDC-252 met hang-leg indeling kent links vier legborden en recht een legbord met daaronder een kledingroede met haken. De legborden zijn erg handig voor opbergen van bijvoorbeeld een schone stapel werkkleding.

Op de PDC-252 garderobekast kunnen verschillende accessoires worden toegepast om de kast nog meer naar uw zin te maken. Zo kan er onder de kast een zitbank worden geplaatst of kan er op de kast een schuin dak worden gemonteerd, zodat er geen spullen op achtergelaten kunnen worden.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Moedersleutel PDC
Aantal
Slot
Prijs
€ 21,95
€ 16,50
U bespaart 25%
Merk:
PDC
Hoogte in cm:
180
Breedte in cm:
60
Diepte in cm:
50
Model:
Indeling hang / leg
Kolombreedte in cm:
30
Aantal deuren:
2
Type deur:
Sleuf
Kleur deur:
Blauw
Kleur ombouw:
Lichtgrijs
Garantie:
2 jaar
Artikelnummer:
RH18022HH-7035-5010
Materiaal:
Metaal
€ 312,35 € 265,00
€ 320,65 incl. btw
Uw voordeel 15%

Kleur deur
Afwerking deuren
Kast indeling
Sluiting


Levertijd 8 tot 10 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 2 jaar


  Deel dit artikel met anderen