Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Was opvangkast kopen

Verzamel makkelijk uw vieze was met was opvangkasten

In een was opvangkast verzamelt u gemakkelijk al uw vieze was. Werkt u bijvoorbeeld bij de tandarts, het ziekenhuis of in de horeca en moet daar de bedrijfskleding op een bepaalde manier gewassen worden? Sorteer met was opvangkasten gemakkelijk uw was en heb zicht op wanneer en hoe de kleding gewassen wordt.

4 producten gevonden

Uw ruimte schoon en opgeruimd houden met was opvangkasten

Onze wasopvang garderobekasten zijn handige verzamelkasten voor vieze was. Via het luik aan de bovenkant doet u de kledingstukken in de was opvang garderobekast. Onderin de kast zet u dan een mand of plastic zak neer die de was opvangt, zodat u die makkelijk in een keer mee kunt nemen. De vieze was zit met een was opvangkast ook achter een dichte deur en ligt dus niet in het zicht. Zo houdt u uw werk- of kleedruimte strak en opgeruimd en voorkomt u dat het er slordig uit gaat zien.

Dus houdt u uw bedrijfs- of kleedruimte graag schoon, opgeruimd en geurvrij? Koop een was opvangkast. Die past perfect bij uw wensen!

Combinatie was opvangkast

Wilt u graag uw medewerkers een plek geven om hun schone kleding te bewaren, maar die ze ook als persoonlijk locker kunnen gebruiken? Bekijk onze kledinguitgifte garderobekasten.

We hebben ook combinatiemodellen, welke zowel functioneren als was opvangkast als kledinguitgifte. Deze hebben we met 11 of 22 persoonlijke kastjes. Zo kunt u én gemakkelijk uw vieze was verzamelen én hoeft u geen aparte lockers voor uw werknemers aan te schaffen.

Neem contact met ons op voor vragen

Tijdens onze gehanteerde kantooruren van 8:30 - 17:30 kunt u ons altijd telefonisch bereiken, dus heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag! Was opvangkast kopen? Bestel online of vraag voor grote bestellingen een offerte aan.

Onze showroom: kom langs en probeer garderobekasten

In onze showroom voor kantoor- en magazijninrichting in Elst, Utrecht hebben we een uitgebreid assortiment meubelen staan, waaronder ook garderobekasten. Voel u dus welkom om ons een keer te bezoeken en onze meubels te zien en ervaren. Dan weet u zeker dat u bijvoorbeeld een was opvang garderobekast koopt die naar wens is.