Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Akoestische wanden, panelen en werkplekken kopen

Verbeter akoestiek op kantoor

Op kantoren is het van belang dat medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Dan is het fijn als ze zo min mogelijk last hebben van hun omgeving. Iets wat je vaak hoort, is dat mensen last hebben van het geluid van hun omgeving. Dit is al helemaal zo op kantoren. Daarom bieden we bij Pedro nu ook akoestische oplossingen voor op kantoor aan. Deze wanden van geluidsdempend materiaal absorberen ongewenste geluidjes en zorgen ervoor dat u en uw medewerkers zich kunnen focussen.

Geluidsdemping op kantoor

We hebben verschillende soorten akoestische artikelen in ons assortiment, met ieder een eigen functie. Zo vindt u vast en zeker een oplossing om de akoestiek op kantoor te verbeteren.

  • Allereerst hebben we akoestische achterwanden. Dit zijn akoestische wanden die u aan de achterkant van een kast vastmaakt. Dan kunt u de kast gebruiken als kantoorscheiding en dient de achterkant als verbetering van de akoestiek. Op die manier maakt u efficiënt gebruik van uw ruimte en kunt u stijlvol uw ruimte inrichten met minimale meubels.
  • Daarbij hebben we ook akoestische plafondpanelen. Deze akoestische panelen maakt u vast aan het plafond of aan de muur. Ze komen in verschillende kleuren en samenstellingen, zodat u een uniek design met de panelen kunt creëren.
  • Ook hebben we akoestische opzetwanden en akoestische voorzetwanden. Het principe is vergelijkbaar en de producten zijn bijna identiek. Het grote verschil is dat de opzetwanden vaak worden gebruikt als afscheiding tussen twee bureaus met vergelijkbare hoogte en ook alleen aan de bovenkant van het bureau te zien zijn. De voorzetwanden daarentegen kunnen ook prima tussen twee bureaus met verschillende hoogtes geplaatst worden en geven daarbij onder het bureau ook nog enige afscherming.
  • En als laatst bieden we nog akoestische werkplekken aan. Dit zijn bureaus omgeven met een akoestische wand, zodat u zo een geheel afgeschermde cubicle heeft waar u afgezonderd van uw omgeving kunt werken.

Iedere optie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welke akoestische oplossing voor op kantoor past het beste bij uw wensen?

Krijg advies over het verbeteren van akoestiek op kantoor

Met al uw opties, kan het moeilijk kiezen zijn tussen verschillende panelen of wanden of materialen. Dus weet u het even niet of is er iets onduidelijk over de producten die we aanbieden? Neem contact met ons op en stel uw vraag aan een van onze productexperts.

Heeft u daarentegen al precies voor ogen welke akoestische panelen u wilt? Bestel ze nu online of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan helpen we u zo snel mogelijk!