Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Archiefkast kopen

Berg uw kantoorartikelen veilig op in een archiefkast

Archiefkasten zijn er in alle soorten en maten. Heeft u een groot kantoor voor meerdere mensen, dan zult u meer opbergruimte nodig hebben dan op een eenpersoonskantoor. Dus zoekt u naar een grote archiefkast of een kleine? Gaat u voor extra veiligheid met een brand- en inbraakwerende archiefkast? Wilt u simpelweg een normale archiefkast met slot kopen? Wij hebben alle opties in ons assortiment.

De archiefkast afgestemd op uw behoeften

Welke soorten archiefkasten voor kantoor zijn er en welke past het beste bij uw behoeftes? Om te beginnen zijn onze dossierkasten het meest geschikt voor, u raadt het al, dossiers. Deze archiefkasten zijn perfect om belangrijke documenten veilig en overzichtelijk op te bergen. Daarbij nemen ze minder ruimte in dan onze grotere archiefkasten met legborden, terwijl hier meer papierwerk in past.

Wilt u gewoon een opslagplek voor verschillende soorten spullen, zoals papieren, lijm, nietmachines, etc. dan raden we een klassieke draaideurkast aan. Deze archiefkasten met slot geven een professionele, nette indruk en zorgen ervoor dat u veilig uw spullen kunt wegstoppen.

Om efficiënt met uw ruimte om te gaan als uw kantoor klein is, kunt u in plaats van een draaideurkast ook een roldeurkast of schuifdeurkast kopen. De deuren draaien niet naar buiten, waardoor de kasten minder ruimte innemen, maar u behoudt dezelfde hoeveelheid opbergruimte als een klassieke draaideurkast én u kunt nog steeds veilig uw deuren op slot doen. Een ideale keuze dus als u een beperkte hoeveelheid ruimte heeft!

Koop voordelig archiefkasten

Voordelig uw kantoor inrichten? Dat kan! Voeg bij Pedro meerdere meubels toe aan één offerte en dan maken wij de koop voor u zo voordelig mogelijk.

Als u bijvoorbeeld bezig bent met een compleet kantoor inrichten, bent u snel veel geld kwijt. Gelukkig hebben wij een wijd assortiment met verschillende soorten meubelen. Bent u dus op zoek naar bureaus, bureaustoelen of akoestische panelen? Wij hebben alles voor u in huis.

Zoekt u een archiefkast op maat?

Heeft u vragen over een van onze archiefkasten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het zoeken naar een oplossing zodat u met een gerust hart uw bestelling kunt plaatsen.

Heeft u uw gewenste archiefkast al gezien? Bestel deze online. Wilt u graag een grote bestelling plaatsen of meubels combineren? Vraag dan een offerte aan.

Bekijk en vergelijk archiefkasten in onze showroom

Met alle soorten kasten die er zijn, verbaast het ons niks dat u twijfelt om online een archiefkast te bestellen. U bent dan ook altijd welkom in onze showroom voor kantoor- en magazijnmeubelen in Elst (Utrecht). Hier kunt u archiefkasten vergelijken, zodat u zeker weet dat u een kast vindt die voldoet aan uw wensen.