Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Hoekbureau kopen

Hoekbureaus en L-bureaus: groot en klein

Een hoekbureau of L-vormig bureau geeft u een grote hoeveelheid werkruimte. U kunt bij Pedro uw hoekbureau afmetingen ook aanpassen naar wens. Wilt u een groot hoekbureau of een klein hoekbureau op kantoor? Door de vorm van een hoekbureau is deze makkelijk op te delen in verschillende secties; de vleugel van het hoekbureau kunt u bijvoorbeeld gebruiken als opslagplek voor documenten en mappen en de rest van het werkblad kunt u dan gereserveerd houden voor uw computer of laptop om rustig te werken. Hierdoor is er voor ieder kantoor en individu wel een geschikt hoekbureau te vinden.

14 producten gevonden

Hoekbureaus: volledig aanpasbaar naar wens

U kunt bij ons hoekbureaus kopen en die geheel naar wens aanpassen. Weet u niet zo goed wat dat inhoudt? Geen probleem, we hebben alles voor u op een rijtje gezet:

  • Welk houten blad wilt u op uw hoekbureau of L-bureau? Kersen, beuken, appel? We hebben meer dan genoeg opties. Wilt u dat in combinatie met een zwart, wit of aluminium frame? Wij hebben alles voor u in huis.
  • En heeft u dan liever een groot hoekbureau of een klein hoekbureau? Wilt u bijvoorbeeld veel werkoppervlakte gebruiken, dan is een groot hoekbureau of L-bureau fijn. Als u daarentegen een klein kantoortje heeft en het bureau vooral nodig heeft als werkplek met een beetje extra ruimte, dan raden we een hoekbureau met kleine afmetingen aan.
  • Daarbij kunt u bij onze L-vormige bureaus ook kiezen of u een rechts- of linksom slaand blad wilt hebben. Pas de afmetingen van uw hoekbureau naar wens aan.

Voor de managers en andere hoge posities hebben we ook directiebureaus. Zoekt u een bureau met hoogwaardige uitstraling op kantoor die past bij uw functie? Blader door ons actuele assortiment en vindt een hoekbureau dat bij u past.

Ook kan het zijn dat u uw bureau niet wilt gebruiken om papieren op te slaan. Of misschien heeft u simpelweg te veel spullen voor alleen een hoekbureau op kantoor. Velen kiezen dan voor een extra ladeblok. Heeft u behoefte aan nog meer opslagruimte? Bekijk dan onze archiefkasten.

We geven u graag advies over onze hoekbureaus

Weet u niet helemaal zeker welke hoekbureau of L-bureau afmetingen in uw kantoor passen of welke kleuren u wilt? Neem contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag door middel van advies, zodat u een hoekbureau vindt die past qua afmetingen én qua kleur.

Heeft u daarentegen al precies voor ogen welk hoekbureau u wilt kopen? Bestel uw hoekbureau of L-bureau dan direct in onze webshop. Wilt u veel hoekbureaus in één keer bestellen of een bureau in combinatie met andere kantoormeubelen? Vraag dan een offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Kom vooral een keer langs bij onze showroom

Wilt u uw bureau graag eerst zien en met andere soorten bureaus vergelijken voordat u bijvoorbeeld een hoekbureau koopt? Wilt u uw hoekbureau afmetingen vergelijken met een al bestaand bureau om zeker te weten dat dat is wat u wilt? Dan kunt u langskomen in onze showroom voor kantoormeubelen in Elst (Utr.) waar we onze uitblinkers hebben staan. U mag hier op ieder moment van onze werkdag binnenlopen om onze hoekbureaus en andere varianten uit te proberen. Misschien vindt u ook wel een bijpassende bureaustoel! We zien u graag!