Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Akoestische opzetwanden kopen

Geen geluidsoverlast meer: koop een akoestisch geluidsscherm

Onze akoestische opzetwanden voor op bureau hebben verschillende voordelen. Allereerst zit een van de voordelen in de naam, namelijk: "akoestisch". De opzetwanden van Pedro absorberen geluid om zo geluidsoverlast te voorkomen. Zet deze wanden op uw bureau en weet zeker dat u van buitenaf zo min mogelijk afleidende prikkels krijgt.

3 producten gevonden

Akoestische geluidsschermen als zichtschot

Onze akoestische geluidsschermen voor kantoor zijn niet alleen handig om geluid buiten te houden, maar ook beeld. Het materiaal is niet doorzichtig en vormt een barrière tussen u en uw omgeving. Als mensen vaak langslopen of simpelweg veel in beweging zijn, kunt u dat door deze akoestische voorzetwanden niet meer zien en deze voorkomt dus ook dat u daardoor wordt afgeleid.

Hetzelfde geldt omgekeerd. U kunt uw omgeving moeilijker zien, maar uw omgeving ziet u en uw werk net zo min. Vindt u het idee onprettig dat mensen als het ware over uw schouder meekijken, of in een rumoerige ruimte te zitten en blikken te vangen? Dan is het handig om deze akoestische panelen voor uw bureau aan te schaffen. Zo wordt u moeilijker afgeleid en behoudt u een gevoel van privacy.

In plaats van akoestische opzetwanden een tussenwand?

Naast onze akoestische opzetwanden hebben we ook akoestische voorzetwanden in ons assortiment. Deze geven u nog meer afscherming van de buitenkant, ook aan de onderzijde van het bureau. Daarbij kunt u deze tussen twee bureaus gebruiken met verschillende hoogtes zonder dat het er raar uit gaat zien. Lekker voordelig dus!

Interesse in onze akoestische opzetwanden

Heeft u interesse in een van onze akoestische opzetwanden? U kunt die nu online bestellen. Wilt u graag een grote bestelling plaatsen, of onze akoestische opzetwanden voordelig combineren met andere kantoormeubelen? Vraag dan een offerte aan.

Heeft u verder nog vragen over onze akoestische opzetwanden of een van onze andere producten in ons online assortiment? Neem dan contact met ons op om uw vragen te stellen of een afspraak te maken in onze showroom. We beantwoorden graag al uw vragen.