Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Project bij Gemeente Schagen in Schagen

Afgelopen februari 2017 hebben wij in samenwerking met onze leverancier 300 stuks cube lockers PDC-430 mogen leveren en inhuizen bij de Gemeente Schagen. Naast de PDC-430 cube lockers heeft de Gemeente Schagen ook gekozen voor het inrichten van een lockerwand met de Bisley cube lockers in de kleur zilvergrijs. De PDC-430 cube lockers zijn geplaatst in roldeurkasten verdeeld over drie verdiepingen. De PDC cube lockers zijn allen voorzien van een mechanisch cijferslot. Met de cube lockers biedt Gemeente Schagen haar medewerkers de mogelijkheid om persoonlijke eigendommen veilig op te bergen. De medewerkers van Gemeente Schagen zijn enorm blij met deze mooie oplossing!

    


Project bij Industriële Diensten Heino in Heino

Industriële Diensten Heino benaderde het team van Pedroshop met een specifieke wens. Voor opbergen van schone werkkleding wenste zij een garderobekast met enkel legborden. De garderobekast moest voorzien zijn van vier legborden, een pootframe en een stofkap en mocht maximaal 45 cm breed zijn. Samen met onze SQ leverancier hebben wij geheel naar wens een garderobekast geproduceerd voor Industriële Diensten Heino. De SQ garderobekast kent met het pootframe en de stofkap een totale hoogte van 214 cm. De garderobekasten zijn elk 45 cm breed, 50 cm diep en kennen vier legborden. Om de kasten aan te laten sluiten bij de al staande garderobe- en lockerkasten zijn de garderobekasten uitgevoerd in de kleur lichtgrijs. 

    


Project bij Matrix Innovation Center in Amsterdam

Het Matrix Innovation Center in Amsterdam heeft gekozen voor halfhoge PDC lockerkasten passend aan het kleurgebruik in de ruimten. De lockerkasten kennen de vrolijke kleuren rood, oranje en geel. Volledig aansluitend op het interieur!
De lockerkasten zijn geplaatst in samenwerking met Interieuratelier Panis. Een aantal lockerkasten zijn voorzien van een postsleuf. Deze lockerkasten worden tevens gebruikt als postvakkenkasten. Dit is mogelijk door de namen van de medewerkers te plaatsen op het label in de labelhouder van de lockerdeur. Al deze PDC lockerkasten zijn afgewerkt met een 25 mm dik topblad. 

 

Project bij Vancis BV in Amsterdam

Bij Vancis - gevestigd in Science Park Amsterdam - hebben we in samenwerking met Interieuratelier Panis een aantal PDC lockerkasten geplaatst.
Er is gekozen voor halfhoge PDC lockerkasten met 9 deuren. De ombouw van de lockerkasten in gepoedercoat in de gewenste kleur wit. De deuren van deze lockerkasten zijn afgewerkt met verschillende kleuren, afwisselend van wit, groen tot antraciet, voor een speels en fris effect. De halfhoge lockerkasten zijn voorzien van postsleuven. Naast de opbergmogelijkheid die er wordt aangeboden met deze lockerkasten, worden deze lockerkasten direct gebruikt als postvak. Erg handig!
Daarnaast is er gekozen voor de PDC lockerkast met 15 deuren. Deze lockerkasten zijn in de gewenste kleuren wit en blauw gepoedercoat, zodat deze perfect aansluiten op de rest van het interieur. Door de mooie kast ombouw - ontworpen door Interieuratelier Panis - komen de kluisjes uitstekend tot hun recht!