Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Klapstoelen online kopen

Klapstoelen zijn ruimte-efficiënt

Klapstoelen zijn ruimte-efficiënt, makkelijk te gebruiken en bovendien stijlvol. Heeft u te weinig ruimte om stoelen vast neer te zetten, of heeft u af en toe snel stoelen nodig voor bepaalde evenementen? Dan zijn klapstoelen een goede optie! U kunt ze gemakkelijk opbergen zodra u ze niet langer nodig heeft. Hun optionele houders geven u een makkelijk plekje om ze op te slaan.

2 producten gevonden

Klapstoelen in veel verschillende kleuren

Heeft u af en toe evenementen in een hal of aula waarvoor u snel meer zitplekken moet creëren? Wilt u dat op korte termijn zelf kunnen, maar tussendoor niet zitten met ruimtes vol ongebruikte spullen? Klapstoelen zijn dan de ideale oplossing. Onze klapstoelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bent u een kantine aan het inrichten voor uw sportclub of geeft u uw aula graag wat kleur? U kunt onze klapstoelen van Pedro in bijpassende kleuren kopen.

Meer meubelen naast uw klapstoel kopen?

Als u bezig bent met een complete ruimte inrichten, is de kans groot dat u meer meubelen nodig heeft dan alleen klapstoelen. Onze klapstoelen worden het vaakst ingezet in kantines of vergaderzalen. Wij raden dus aan even te kijken bij onze vergadertafels en kantinetafels. Deze zijn beide in verschillende soorten en maten beschikbaar. Heeft u een grote of kleine ruimte? Wilt u één gezamenlijke zitplaats of een spreiding van groepjes? Wij hebben voor iedere situatie wat passends.

Maar misschien wilt u ook de tafels tijdelijk neerzetten en gemakkelijk opbergen. In dat geval zijn onze klaptafels iets voor u. Deze zijn opklapbaar en soms ook verrijdbaar. Zo kunt u ze efficiënt opbergen en hoeft u niet iedere keer weer zware tafels te tillen.

Offerte aanvragen voor klapstoelen

Heeft u vragen over ons aanbod in klapstoelen, of heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op. We proberen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Klapstoel kopen? Plaats een bestelling of vraag voor grote orders een offerte aan.

Klapstoelen uitproberen in onze showroom

Foto’s laten klapstoelen anders blijken dan dat ze er in het echt uitzien. Wilt u ze graag in persoonlijk zien en voelen voordat u een aankoop doet? Kom dan langs bij onze showroom voor kantoormeubelen en Elst (Utr.). Onze medewerkers verwelkomen u hartelijk en helpen u graag een beslissing te maken.

Woont u niet om de hoek, maar komt u desondanks graag langs? Dan raden we aan even van tevoren te bellen. Zo weet u zeker dat uw gewenste meubel in onze showroom aanwezig is en komt u niet voor niets.