Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Bijzettafel kopen

Bijzettafels voor iedere ruimte en functie

U kunt bijzettafels op kantoor voor verschillende plekken en doeleinden gebruiken. Zo kunt u een ronde bijzettafel in de ontvangstruimte neerzetten voor uw gasten. Misschien heeft u wel een gezellige zithoek op kantoor waar een vierkante salontafel bij past. Bekijk het assortiment van Pedro en vind iets wat past bij uw smaak.

5 producten gevonden

Bijzettafels in uw ontvangstruimte

In uw ontvangstruimte kunt u een bijzettafel of salontafel gebruiken voor verschillende functies. U kunt er bijvoorbeeld uw tijdschriften en vakbladen uitstallen, zodat een bezoeker ze duidelijk ziet liggen en er gebruik van kan maken. Gebruikt u daar liever een folderkast voor? Gelukkig hebben we die ook in ons assortiment. Daarnaast is een salontafel natuurlijk super fijn om drinkglazen of koffiekopjes neer te zetten. Of om documentatie op neer te leggen ter voorbereiding of om het simpelweg even niet in handen te hebben.

Zoekt u naar andere meubelen, zodat u een ontvangstruimte in één keer kunt inrichten? We denken graag met u mee! We hebben ook balies in ons assortiment, om een goede eerste indruk achter te laten. Combineer uw bijzettafels ook met onze zitbanken voor een mooi eindresultaat.

Salontafel of bijzettafel kopen in verschillende stijlen

Met dezelfde bijzettafel kunt u uw ruimte in verschillende stijlen inrichten. Onze bijzettafels zijn om te beginnen simpel in design en passen daarmee bij alle andere soorten kantoormeubelen. Daarbij kunt u ook de kleuren naar wens aanpassen. Wilt u graag een industriële sfeer aanhouden? Ga dan voor een zwarte, vierkante bijzettafel. Wilt u in plaats daarvan de uitstraling van uw kantoor laten passen bij de creativiteit van uw team? Dan is een wit of houten bijzettafel misschien een passender oplossing. Dus wilt u een vierkante of ronde bijzettafel? Bekijk uw opties en bestel online.

Wilt u graag onze bijzettafels in context zien naast andere, bijpassende kantoormeubelen? Weet u niet zeker of u een ronde bijzettafel of vierkante bijzettafel wilt? Vergelijk al onze bijzettafels in onze showroom voor kantoormeubelen in Elst (Utrecht) en krijg advies van onze productexperts.

Vraag een offerte voor bijzettafels aan

Bijzettafel kopen? Bestel uw salontafel online! Voor grote bestellingen of combinaties van meubelen kunt u het best online een offerte aanvragen, dan gaan wij er mee aan de gang en krijgt u zo spoedig mogelijk van ons een voordelig aanbod. Als u nog vragen heeft over onze bijzettafels, kunt u ons ook bellen of mailen. We helpen u graag!