Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Verrijdbare klaptafel kopen

Efficiënt met uw ruimte omgaan met klaptafels en verrijdbare tafels

Klaptafels zorgen ervoor dat er geen ruimte onnodig verloren gaat. Wilt u tijdelijk een tafel neerzetten voor een bepaald project? Of zijn er regelmatig evenementen waarbij u snel aan tafels moet komen die ook weer makkelijk op te ruimen zijn? Misschien bent u wel op zoek naar een mobiele tafel, zodat u deze makkelijk kunt verplaatsen, mocht dat nodig zijn. In dat geval zijn de verrijdbare klaptafels van Pedro zeker iets voor u!

7 producten gevonden

Verrijdbare klaptafels in alle soorten, maten en stijlen

Gelukkig zijn klaptafels niet alleen handig en gebruiksvriendelijk, maar u kunt ze in kleur en materiaal ook zelf samenstellen. Dus gaat u voor een industriële klaptafel met donkere bladen en een zwart onderstel, of wilt u een witte klaptafel voor een strak, modern eindresultaat?

Klaptafels met wieltjes in uw vergaderzaal of kantine

Kies voor verrijdbare tafels met melamine toplaag. Dit maakt ze krasvast en makkelijk schoon te maken, dus kunnen u en uw team er gemakkelijk gebruik van maken tijdens vergaderingen zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken om de tafel, dat er mogelijk iets krast of jullie per ongeluk iets morsen. Daarbij maakt dit onze klaptafels uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld kantines. Etensresten of koffievlekken haalt u er zo vanaf, en de wieltjes zorgt ervoor dat ze makkelijk te verplaatsen zijn, stel een plek staat vol of groepjes willen graag hun tafels bij elkaar schuiven, in dit geval rijden.

Heeft u tijdelijke evenementen? Denk aan diploma-uitreikingen, of misschien bezoek of een grote bespreking. Dan zijn klaptafels erg voordelig. U zet ze gemakkelijk neer voor een bepaalde tijd, of misschien wel voor permanent gebruik, maakt ze daarna dankzij de melamine toplaag moeiteloos schoon en klapt ze weer op. Zo kunt u ze ook weer makkelijk opbergen. En hiervoor ruilt u geen stijl in, want al onze klaptafels hebben een mooi, strak model die u makkelijk met andere meubels kunt combineren, om zo een mooi geheel te creëren die er goed uitziet, ongeacht hoe lang u er naar kijkt.

Wilt u ook graag bijpassende stoelen? We hebben veel soorten in ons assortiment, ieder weer geschikt voor een andere functie. Bekijk ze allemaal en kies een model die past bij uw wensen.

Bezoek onze showroom

Met al deze informatie en opties, kan het maken van een keuze overweldigend zijn. Het proberen van een klaptafel, of van een stoel is dan het proberen waard. Zo kunt u aanvoelen welke u het lekkerst vindt werken. Kom dus langs, probeer onze meubelen en krijg advies van onze productexperts.

Wilt u een gehele ruimte inrichten? Dat kan. Dan raden we wel aan een afspraak te maken om langs te komen bij onze showroom, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Neem contact met ons op voor verdere vragen. We helpen u graag!