Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Directiestoel kopen

Design directiestoel kopen

Als directeur of manager is het natuurlijk belangrijk om efficiënt gebruik te maken van uw tijd. Dan helpt het enorm als u comfortabel kunt zitten op bijvoorbeeld een comfortabele directiestoel. Dat vermindert afleiding en vergroot uw werkplezier. Bij ons kunt u ergonomische directiestoelen kopen. Daarmee kunt u een gezonde zithouding aannemen en productief te werk gaan.

7 producten gevonden

Directiestoelen in alle soorten en maten

Bij ons kunt u luxe directiestoelen kopen in meerdere kleuren en materialen. Wilt u graag een zachte, stoffen bekleding of gaat u liever voor een rustiek, lederen materiaal? Wilt u een strakke zwarte of moderne witte directie bureaustoel? Wilt u liever een directiestoel met hoge rugleuning of een directie bureaustoel met lage rugleuning? En gaat u voor een strak design bureaustoel of een groots model? Iedere directeur heeft een eigen persoonlijkheid en het is belangrijk dat die in hun kantoor gereflecteerd wordt. Daar dragen wij bij Pedro graag een steentje aan bij.

Op zoek naar directiemeubelen?

U kunt bij ons voordelig meubels combineren. Wilt u naast uw nieuwe directie bureaustoel bijvoorbeeld ook een directiebureau kopen? Dan valt er bij ons geld te besparen door ze op één offerte te zetten. Deze grote bureaus met hoogwaardige uitstraling in combinatie met uw luxe directiestoel maken uw kantoor helemaal af.

Zoekt u meer opslagruimte? We verkopen onder andere ook archiefkasten voor belangrijke documenten of andere kantoorartikelen. Voor extra veiligheid kunt u ook kiezen voor een brandwerende archiefkast.

Vragen over onze directiestoelen?

Wilt u een directiestoel kopen, maar vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Heeft u graag wat meer duidelijkheid? Neem contact met ons op. Heeft u een speciaal verzoek? Dan zullen we kijken wat onze mogelijkheden zijn en zo samen tot een oplossing komen.

Als u al precies weet welke directiestoel u wilt, kunt u deze online bestellen. Combineert u uw luxe directiestoel met een directiebureau? Vraag dan een offerte aan.

Directiestoelen uitproberen kan in onze showroom

Een directie bureaustoel moet er mooi uitzien, maar ook lekker zitten. Iedereen heeft eigen persoonlijke voorkeuren. Kom een keer langs bij onze showroom voor kantoormeubelen in Elst (provincie Utrecht) om onze directiestoelen uit te proberen. Op die manier weet u zeker dat u geen spijt krijgt van uw aankoop.

Komt u echter van ver en wilt u van tevoren weten wat we in onze showroom hebben staan? Dan raden we u aan ons te bellen, zodat wij kunnen bevestigen of we dat meubelstuk wel of niet in onze showroom hebben staan. Zo komt u niet voor niets.