Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Akoestische werkplekken kopen

Een akoestische werkplek om afgezonderd te werken

Onze kant-en-klare akoestische werkplekken kunt u direct inzetten voor verschillende doeleinden. Ze zijn allereerst handig omdat het afleidende geluiden en visuele prikkels buiten houdt, maar akoestische werkplekken houden geluiden ook binnen. U kunt dus ongestoord bellen en vergaderen zonder dat uw omgeving daar last van heeft.

1 product gevonden

Akoestische vergaderplekken in verschillende kleuren

Bij Pedro verkopen we akoestische werkplekken die u kunt gebruiken om te bellen, vergaderen of simpelweg even ongestoord te roddelen. Daarbij zijn onze akoestische werkplekken ook in verscheidene kleuren verkrijgbaar, waardoor u ze flexibel in kunt zetten. Wilt u graag een studeerruimte inrichten met deze akoestische werkplekken, of er een paar in uw welkomstruimte of eetruimte plaatsen voor wat variatie?

Alles is mogelijk en dankzij de verschillende kleuren kunnen we u er van verzekeren dat de akoestische werkplekken perfect passen bij de rest van uw interieur. Gaat u liever voor een industriële look? Kies in dat geval voor een grote zwarte werkplek met opvallende kleuren, of neem witte akoestische werkplekken met matte kleuren voor een moderne uitstraling.

U mag voor vragen altijd contact met ons opnemen

Is er nog iets niet helemaal duidelijk, of bent u op zoek naar advies op maat? Neem in dat geval contact met ons op. Dan beantwoorden wij uw vraag, of maken we een afspraak voor u in onze showroom. Hier kunt u al onze producten zien en uitproberen, en kunnen we u beter helpen met het samenstellen van uw akoestische werkplekken op maat. We helpen u graag!

Weet u al precies welk akoestische product passend is bij u op kantoor? Bestel een akoestische werkplek online of vraag voor grote bestellingen een offerte aan.