Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Thuiswerken tijdens corona; werk ergonomisch verantwoord

Thuis ergonomisch werken om rugklachten en nekklachten te voorkomen

Mensen werken telkens vaker thuis. Dit kan komen door eigen voorkeur of overmacht. Wat de reden ook mag zijn, het is belangrijk dat een gezonde houding wordt aangenomen tijdens het werken. Een keukentafel is daar niet voor geschikt, net zoals een eetkamerstoel. Kies daarom voor goedkope, maar ergonomische meubels om u de steun te geven die u nodig heeft.

Goedkope bureaus op hoogte instelbaar of verstelbaar

Bij Pedro zijn onze thuiswerkbureaus op hoogte instelbaar. Is het bureau bedoeld voor één persoon? Dan kan deze op de hoogte worden ingesteld van de persoon die er gebruik van zal maken, zodat deze een passende, gezonde houding kan aannemen. We hebben ook verstelbare bureaus. Zullen meerdere mensen gebruik maken van hetzelfde bureau als flexwerkplekken of is er een regelmatige rotatie in medewerkers? Onze in hoogte verstelbare bureaus kunt u gemakkelijk of elektrisch of met handslinger in hoogte aanpassen.

Goedkope bureaustoelen voor de steun die u nodig heeft

Ook verkopen ergonomische bureaustoelen. Deze kunnen in hoogte verstellen en hebben rugleuningen die gevormd zijn om u zo veel mogelijk steun te geven. Natuurlijk is de rugleuning van elke stoel anders. Zo weten we zeker dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Of u nu lang bent of niet, of een lange romp hebt met korte benen, er is voor iedereen wel een passende bureaustoel te vinden die comfortabel zit en rug- en nekklachten voorkomt.

Spatschermen op kantoor tegen de verspreiding van corona

Als laatst hebben we ook corona schermen in ons assortiment. Deze hebben weinig te maken met thuiswerken, maar hebben desondanks wel met het thema ‘corona’ te maken.

We hebben verschillende soorten schermen in ons aanbod. Zet ze neer of hang ze op, wat voor u de meest passende optie is en houd uw medewerkers en klanten of bezoekers veilig tegen eventuele besmettingen. Verminder de verspreiding van corona met onze coronaschermen van plexiglas.

Bekijk al uw opties bij ons in de showroom

Ergonomisch werken ziet er voor iedereen anders uit. De ene is langer dan de ander en u heeft op andere plekken in uw rug steun nodig dan uw collega. Passende meubelen wisselen dus per persoon. Kom in onze showroom persoonlijk uw meubelen uitproberen om zeker te weten dat u de komende jaren goed zit en ergonomisch verantwoord kunt werken. U zult zichzelf in de toekomst daarvoor dankbaar zijn.