Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Duo bureaus kopen

Duo werkplekken: bench bureaus voor op kantoor

Wilt u graag ruimte besparen op kantoor? Maar wilt u tegelijkertijd veel werknemers kwijt? Dan is één van onze duo bureaus voor u! Ze nemen weinig ruimte in beslag, in ruil voor meer werkplekken. Tussen de duo bench bureaus zit een akoestisch paneel om eventuele overlast te voorkomen. Zo is de werkplek rustig, ruimte-efficiënt en leiden uw werknemers elkaar niet af.

Ook zijn onze bench bureaus in te zetten als flex bureaus. U kunt tweepersoonsbureaus verstellen waardoor u en uw medewerkers ze met gemak aan uw eigen werkhoogte kunnen aanpassen. Heeft u een regelmatige doorstroom van medewerkers of maken velen gebruik van hetzelfde bureau? Dan raden wij één van onze ruimte- én geld besparende duo werkplekken aan.

2 producten gevonden

Duo bureaus met wang- of H-poten

In ons assortiment hebben we twee soorten bench bureaus. We hebben de Flex 3 Pro en Flex 3 EL duo bureau, beide verkrijgbaar met wang- of H-poten.

De wangpoten van een bench bureau zijn groot en kunnen dienen als zichtschot onder uw werkplek. Ze geven u wat privacy en afscherming tegen ongewenste blikken. Hebben u of uw werknemers bijvoorbeeld een dossierkast onder uw bench bureau die u liever niet open en bloot in uw kantoor zet, of vindt u het simpelweg prettig als uw duo bureau enige afscherming biedt? Dan zijn onze duo werkplekken met wangpoten absoluut iets voor uw kantoor.

De H-poten van onze bench werkplekken zijn daarentegen opener en geven het bureau een standaard uitstraling. Ze vallen minder op en zijn daarbij ook wat goedkoper. Vindt u wangpoten niet belangrijk en wilt u een beetje op de kosten letten? Dan raden we aan om voor de minder industriële duo bench bureaus met H-poten te gaan. Zo heeft u een luxe tweepersoonsbureau op kantoor staan waarmee u uw ruimte efficiënt gebruikt én u doet dat bij Pedro voordelig.

Meubels bij uw tweepersoonsbureau: maak uw ergonomische kantoor af

Als u nog effectiever gebruik wilt maken van uw ruimte, kunt u ervoor kiezen een extra ladeblok aan te schaffen bij uw bench bureau. Hierin zijn al uw documenten veilig opgeborgen en liggen ze allereerst niet in de weg op uw duo bureau. Daarbij kunt u nu ook zorgeloos uw bench werkplek verstellen: de kans is klein dat er iets van uw bureau valt als er niks op ligt.

Wilt u het beste voor uw medewerkers en is uw doel een volledig ergonomisch verantwoord kantoor in te richten? Neem dan een kijkje bij onze ergonomische bureaustoelen. Deze zijn voordelig voor zowel de thuiswerkers als kantoormedewerkers.

Neem contact met ons op over uw duo bureau

Weet u niet of een duo werkplek voor uw kantoor geschikt is? Heeft u een speciale aanvraag? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag tot een oplossing te komen.

Heeft u de perfecte bench werkplek al gezien? Bestel deze online of vraag voor grote bestellingen en combinaties van meubels een offerte aan.

Ervaar tweepersoonsbureaus op de showroom

Wilt u liever uw duo bureau in levenden lijve zien en ervaren voordat u een definitieve aankoop doet? Dan bent u altijd welkom in onze showroom voor kantoormeubelen in Elst (Utr.) om onze modellen duo bureaus uit te proberen.