Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kunststof lockers kopen

Weersbestendige lockers voor buiten

Metalen lockers roesten en doorzichtige lockers kunnen niet goed tegen extreme weersomstandigheden. Deze zijn dus niet buiten in te zetten. Heeft u een standaard buitenactiviteit, zoals een sport of een evenement, dan is het fijn als u lockers buiten kunt inzetten die gegarandeerd goed blijven, ondanks dat ze heet of nat worden. Daarvoor zijn de kunststof lockers van Pedro.

6 producten gevonden

Kunststof lockerkasten voor alle klimaten

Lockers van kunststof kunnen ieder klimaat aan, of dat nu de kou, warmte of luchtvochtigheid is. Dat maakt kunststof lockers zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld zwembaden, of in de buitenlucht, zelfs direct in de zon. Dus heeft u een buitenfestival waar uw lockers urenlang in de zon staan? Of een andere buitenactiviteit waarbij uw lockers extreme kou moeten doorstaan? Lockers van kunststof zijn stevig, bestendig tegen dat soort klimaat en u levert daar geen kwaliteit van lockers of veiligheid voor in. Zet kunststof lockers buiten in en geniet van hun goede kwaliteit.

Lockers van kunststof in meerdere kleuren

Wilt u graag een beetje kleur toevoegen aan de omgeving van uw kunststof lockerkasten? Wij leveren kunststof lockers in verschillende kleuren. Zo hebben we bijvoorbeeld rode lockers van kunststof, maar ook blauwe en groene lockers. Deze kunt u gebruiken om een passende sfeer te creëren in de ruimte, of om bijvoorbeeld teamverdelingen aan te geven. Welke reden u ook heeft, kleuren zijn altijd welkom en die optie geven we u dus graag.

Kunststof lockers kopen

Heeft u interesse in lockers van kunststof kopen? Wilt u graag festivallockers buiten inzetten, die tegen de zon en andere weersomstandigheden kunnen? Bestel kunststof lockers online via onze webshop. Voor grote bestellingen kunt u een offerte aanvragen. Dan zetten wij voor u een zo voordelig mogelijk aanbod in elkaar. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

Bekijk onze kunststof lockers in onze showroom

Niet zeker of een kunststof locker is wat u zoekt? Kom langs bij onze showroom en bekijk en vergelijk onze kunststof lockers. Krijg advies van onze productspecialisten en vind de locker die past bij uw wensen.