Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Akoestische panelen kopen

Akoestische panelen op kantoor

Op kantoor komt geluidsoverlast veel voor en dat veroorzaakt afleiding voor het personeel. Een goede en makkelijke oplossing daarvoor zijn akoestische panelen voor aan het plafond of op de muur. Deze stijlvolle panelen van Pedro geven u niet alleen een betere geluidskwaliteit op kantoor, maar zijn ook een mooie decoratie voor de ruimte.

1 product gevonden

Plafondpanelen om ongewenste geluidjes te voorkomen

Stel dat u een kaal bekleedde ruimte heeft, dan kan deze hol klinken. Alle geluidjes kaatsen van de muren af en niets blijft ongehoord. Dit is storend, vooral als er meerdere medewerker gebruikmaken van die zogenoemde ruimte. In dat geval zijn akoestische panelen ideaal. Akoestische panelen zijn gevuld met een materiaal dat geluid absorbeert. Hang er genoeg op in uw ruimte en merk direct verschil!

Akoestische panelen tussen werkplekken

Onze akoestische panelen hoeft u niet per se aan een muur of plafond vast te maken. U kunt ze bijvoorbeeld ook lager laten hangen door middel van kabeltjes. 

Bent u echter op zoek naar akoestische panelen om werkplekken van elkaar te scheiden? Dan kunt u beter kijken bij onze akoestische opzetwanden of akoestische voorzetwanden. Deze kunt u goed gebruiken tussen bureaus of werkplekken, zodat u nog steeds gebruik kunt maken van onze voordelige bureaus of vergadertafels, zonder dat uw medewerkers elkaar als gevolg daarvan zullen afleiden.

Hoeveel akoestische panelen op kantoor zijn genoeg?

Hoeveel panelen u nodig heeft, verschilt per soort paneel en per ruimte. Zo hebben grotere ruimtes meer panelen op de muur en aan het plafond nodig dan kleinere ruimtes. Wilt u twee gebieden in een ruimte van elkaar afscheiden, dan zult u ook tussenwanden nodig hebben. U kunt in dit proces dus zelf een inschatting maken wat u het beste lijkt, maar u kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Stel uw vraag aan de telefoon of maak een afspraak in onze showroom. We helpen u graag!

Weet u precies welke akoestische wandpanelen of plafondpanelen u nodig heeft? Bestel uw akoestische panelen voor op kantoor nu online of vraag een offerte aan voor grote bestellingen.