Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Verstelbaar bureau kopen

De beste bureaus tegen rugklachten

Onze verstelbare bureaus zorgen ervoor dat u een fijne werkhouding aan kunt nemen. Geen rugklachten meer door langdurig met een gebogen rug te zitten: u kunt bij Pedro bureaus kopen die u kunt verstellen naar een hoogte die bij u past, waardoor u ergonomisch verantwoord te werk kunt gaan. Werken er op uw kantoor veel mensen achter hetzelfde bureau en bent u op zoek naar verstelbare flexwerkplekken? Dan raden we zeker één van onze verstelbare bureaus aan.

Verstelbare werkplekken: Zit-sta of slinger?

Er is één cruciaal verschil tussen onze verstelbare bureaus: de manier van verstellen.

Een slingerbureau verstelt u handmatig met een slinger. Heeft u een bepaald budget en mogen de verstelbare bureaus niet te duur zijn? Dan zijn ergonomische bureaus met slinger een betaalbare optie.

Een zit-sta bureau is daarentegen elektrisch verstelbaar. Dit maakt de bureaus ook iets prijziger, maar de extra comfort en luxe raden we aan als het bureau regelmatig van hoogte moet wisselen.

We hebben ook verstelbare duo bureaus, stel dat u gebrekkig ruimte heeft, maar nog wel genoeg werkplekken wilt neerzetten.

Nog steeds niet zeker welk verstelbaar bureau geschikt is?

Twijfelt u tussen een zit-sta en slinger? Weet u niet welke hoogte bij u past? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag advies.

Weet u het al? Vraag dan een offerte aan of bestel uw verstelbare bureau online.

Vergelijk onze verstelbare bureaus in de showroom

Ook hebben we een showroom in Elst (Utr.) voor kantoorinterieur voor de mensen die liever niet online bestellen. Hier kunt u onze producten in levenden lijve zien en ervaren, om helemaal zeker te zijn van uw aankoop. Komt u van ver of zoekt u iets specifieks? Kijk dan eerst even op de pagina wat we momenteel hebben staan. Dan weet u zeker dat u niet voor niets langskomt. We kijken uit naar uw bezoek!