Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Verstelbaar bureau kopen

De beste ergonomische bureaus

Onze verstelbare bureaus zorgen ervoor dat u een fijne werkhouding aan kunt nemen. Geen rugklachten meer door langdurig met een gebogen rug te zitten: u kunt bij Pedro een verstelbaar bureau kopen die u kunt verstellen naar een hoogte die bij u past, waardoor u ergonomisch verantwoord te werk kunt gaan. Werken er op uw kantoor veel mensen achter hetzelfde bureau en zoekt u naar flex bureaus? Dan raden we zeker één van onze verstelbare bureaus aan.

In hoogte verstelbare bureaus tegen rugklachten en nekklachten

Voor de mensen die lange dagen draaien op kantoor is het belangrijk om een gezonde houding tijdens het werken aan te nemen. Verschillende factoren kunnen hier een grote bijdrage aan leveren, of het aannemen van een gezonde houding juist moeilijk maken. Eén van deze factoren is het soort bureau dat u gebruikt. Neemt u bijvoorbeeld plaats achter een bureau dat vaststaat op een bepaalde hoogte, dan bestaat de kans dat deze niet op een passende hoogte voor u staat. Vooral nu, in een tijdperk waarin thuiswerken ontzettend populair wordt en mensen geforceerd worden thuis achter de keukentafel plaats te nemen, wordt de behoefte aan ergonomische meubels groter.

Gelukkig hebben we verstelbare bureaus in ons assortiment. Een verstelbaar bureau onderscheidt zich van een standaard rechthoekig bureau doordat ze een extra mechaniek hebben waardoor ze makkelijk in hoogte te verstellen zijn. Hierbij heeft u twee opties: handmatig verstelbare bureaus en elektrisch verstelbare bureaus. Ieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welk verstelbaar bureau past het beste bij u?

Verstelbare werkplekken: Zit-sta of slinger?

Er is één cruciaal verschil tussen onze verstelbare bureaus: de manier van verstellen.

Optie nummer één, het handmatig verstelbare bureau, verstelt u handmatig met een slinger. Heeft u een bepaald budget en mogen de verstelbare bureaus niet te duur zijn? Dan zijn ergonomische bureaus met slinger een betaalbare optie.

Optie nummer twee is daarentegen elektrisch verstelbaar: de zit-sta. Dit maakt de bureaus ook iets prijziger, maar de extra comfort en luxe raden we aan als het bureau regelmatig van hoogte moet wisselen.

Als laatst hebben nog verstelbare duo bureaus, stel dat u gebrekkig ruimte heeft, maar nog wel genoeg werkplekken wilt neerzetten.

Met al onze bovenstaande opties kunt u of kunnen uw werknemers ergonomisch werken. Dankzij het verstelsysteem kunt u ook van positie wisselen, bijvoorbeeld tussen zitten en staan. En het maakt de bureaus uitermate geschikt als flex bureaus voor flexwerkplekken. Iedere medewerker die gebruik maakt van hetzelfde bureau kan op die manier het bureau verstellen naar een hoogte die goed bij hun past en u bespaart daarmee ruimte en op lange termijn geld. Ideaal voor op kantoor!

Nog steeds niet zeker welk verstelbaar bureau geschikt is?

Twijfelt u tussen een zit-sta en slinger? Weet u niet welke hoogte bij u past? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag advies.

Weet u het al? Vraag dan een offerte aan of bestel uw verstelbare bureau online.

Vergelijk onze verstelbare bureaus in de showroom

Ook hebben we een showroom in Elst (Utr.) voor kantoorinterieur voor de mensen die liever niet online bestellen. Hier kunt u onze producten in levenden lijve zien en ervaren, om helemaal zeker te zijn van uw aankoop. Komt u van ver of zoekt u iets specifieks? Kijk dan eerst even op de pagina wat we momenteel hebben staan. Dan weet u zeker dat u niet voor niets langskomt. We kijken uit naar uw bezoek!