Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Akoestische achterwanden kopen

Akoestische achterwanden op uw kasten

Op kantoor zijn kasten ontzettend handig. Hiermee kunt u niet alleen spullen makkelijk opbergen, maar ook een bepaald deel van de kantoorruimte afscheiden. Ook kunt u met onze akoestische achterwand dezelfde kast gebruiken als akoestische kast om ongewenste geluidjes van uw omgeving te dempen. Zo maakt u efficiënt gebruik van uw ruimte en hoeft u geen nieuwe visuele elementen toe te voegen om de geluidskwaliteit op kantoor te verbeteren.

2 producten gevonden

Akoestische kasten door middel van akoestische achterwanden

Met akoestische achterwanden kunt u nu uw schuifdeurkasten en roldeurkasten als akoestische kasten gebruiken. Deze kasten nemen relatief weinig ruimte in en zijn multifunctioneel. U kunt er gemakkelijk al uw kantoorartikelen in kwijt, zoals markeerstiften, papieren en mappen. Hetzelfde als een normale kantoorkast dus. Maar daarnaast kunt u ze ook gebruiken om het geluid op kantoor te verbeteren. Stel dat u bijvoorbeeld werkplekken van elkaar wilt scheiden, of een bepaalde sectie van de ruimte wilt afscheiden van de rest, dan kunt u daar perfect deze kasten voor gebruiken als een soort grensaanduiding.

Daarbij zorgt de akoestische achterwand ervoor dat er in die afgeschermde ruimte geen sprake is van vervelende geluidjes van buiten. Die afleiding is daar dan in ieder geval grotendeels uit de wereld verholpen.

Heeft u vragen over onze akoestische achterwanden?

Ondanks de informatie die we online hebben staan, kunnen we het ons goed voorstellen dat u een specifieke vraag hebt die op onze webshop niet (goed) beantwoord wordt. Heeft u zo'n vraag, of wilt u advies over al uw opties qua akoestiek? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u bovenstaand uw akoestische oplossing al gezien? Bestel uw akoestische achterwand online of vraag voor grote bestellingen een offerte aan.