Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Barkrukken kopen

Barkrukken voor uw besprekingen

Barkrukken passen mooi bij uw hoge tafels in bijvoorbeeld de kantine, gangen of misschien wel vergaderruimte. Op kantoren worden besprekingen niet langer exclusief in vergaderruimtes gevoerd. Steeds vaker zie je dat mensen vergaderen tijdens het lopen, of plaatsnemen in een kantoor of aan een hoge tafel. Voor die laatste optie hebben we bij Pedro bijpassende barstoelen aan ons assortiment toegevoegd. Deze barkrukken zorgen ervoor dat u comfortabel kan plaatsnemen aan de hoge tafels. Dus wilt u uw kantine inrichten met barkrukken of zet u graag hoge barstoelen buiten neer op het terras? Dan hebben we een passend aanbod voor u.

15 producten gevonden

Barkrukken voor binnen en buiten: alle mogelijke modellen

Wilt u een barkruk kopen die in hoogte verstelbaar is? Zoekt u een rode, witte of zwarte barkruk en wilt u die binnen of buiten neerzetten? Of wilt u een barkruk met rugleuning en/of armleuning? Wij hebben alles in huis en helpen u graag vinden wat voldoet aan uw verwachtingen.

Barkrukken zijn ideaal bij hoge tafels. U kunt comfortabel plaatsnemen en hoeft niet langer te staan. Deze tafels en barstoelen kunnen ook overal ingezet worden. We hebben verschillende modellen en kleuren in ons assortiment, zodat er voor ieder soort gebruik wel een passende barkruk te vinden is.

Heeft u een vergaderruimte met hoge meubelen waar lange besprekingen worden gehouden? Probeer onze ergonomische C-stool barkruk. Deze houdt u niet alleen gefocust, maar voorkomt ook rugklachten. Bent u op zoek naar normale vergadermeubels? Bekijk dan onze vergadertafels en vergaderstoelen.

Misschien wilt u wel afwisseling aanbrengen in uw kantine en zoekt u makkelijk schoon te maken barkrukken. Dan is een kunststof model misschien meer voor u. Deze barstoelen kunnen ook buiten neergezet worden, waardoor u ’s zomers buiten over een prettige zitplek beschikt.

Heeft u een horecagelegenheid die u aan het inrichten bent? Ook dan hebben we barkrukken voor u! Wilt u strakke design barkrukken of juist charmante barstoelen van hout?

Barkrukken combineren met andere meubelen

Bent u bezig met een volledige ruimte inrichten? Dan moet u waarschijnlijk meer meubels dan alleen barkrukken kopen. Vaak gaan die gepaard met bijvoorbeeld bartafels. Ze kunnen bijna niet zonder elkaar. U kunt ze neerzetten in bijvoorbeeld een vergaderruimte of zelfs in de kantine. We hebben ook barkrukken voor buiten. Zo kunt u in de lente en zomer van het lekkere weer genieten en tijdens uw pauzes een frisse neus halen.

We bieden ook andere meubels aan voor in een kantine. Wilt u wat afwisseling aanbrengen? Sommige mensen zitten namelijk liever laag dan hoog. Neem een kijkje bij onze kantinestoelen en kantinetafels voor een mooi, gevarieerd eindresultaat. Zo maakt u uw eetruimte compleet en een comfortabele plek voor iedereen.

En als laatste raden we aan nog even te kijken bij onze lockers. Hier staan modellen tussen die overal inzetbaar zijn. Maak uw kantine compleet!

Vragen over onze barkrukken?

Heeft u vragen over een van onze barstoelen of heeft u een speciale aanvraag? Dan kunt u bellen, mailen of chatten met een van onze medewerkers. Die geven u graag advies om zo samen tot een oplossing te komen.

Heeft u daarentegen al gevonden wat u wilt? Bestel uw barkruk online of vraag voor grote bestellingen of combinaties een offerte aan.

Probeer barkrukken uit voordat u ze online bestelt

Wilt u een barkruk kopen, maar probeert u ze liever uit voordat u een impulsieve aankoop doet? Kom dan een keer bij onze showroom langs. Komt u van ver? Dan kunt u vooruit bellen om zeker te weten dat uw gewenste artikelen aanwezig zijn en kunnen we u verder helpen.