Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Vergaderstoelen kopen

Kantoor met vergaderstoelen

Vergaderstoelen zijn cruciaal op kantoor. In vergaderruimtes moeten uw medewerkers comfortabel kunnen zitten. Zo worden ze minder makkelijk afgeleid en houden ze het werkplezier goed vast. Wilt u een vergaderstoel kopen? Of bent u uw opties aan het bekijken? Neem ons assortiment vergaderstoelen door. Wilt u een vergaderstoel met armleuningen? Of zoekt u een vergaderstoel met wieltjes? Bij Pedro hebben we voor elk wat wils.

4 producten gevonden

Eigenschappen vergaderstoelen

Onze vergaderstoelen zijn in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren te verkrijgen. Wilt u vergaderstoelen in zwart, wit of misschien wel rood? En wilt u uw vergaderstoelen bekleed met stof of kunstleer? Met vergaderstoelen met armleuningen bereikt u net dat beetje extra comfort. Wordt er tijdens vergaderingen veel verplaatst of heen en weer gelopen? Bekijk dan onze verrijdbare vergaderstoelen.

Andere vergadermeubels nodig?

Maar met alleen de vergaderstoelen is uw ruimte nog niet compleet. We leveren bijvoorbeeld ook vergadertafels in verschillende maten. Wilt u met veel of weinig mensen vergaderen? Hoe groot is de ruimte? We hebben voor iedere ruimte wel een geschikte tafel.

Sommige vergaderruimtes worden veel gebruikt. Dan is het fijn als er spullen zoals papieren, boeken of misschien whiteboardstiften al klaarliggen. Is dit iets voor u? Neem dan een kijkje bij onze archiefkasten. Daar staan bijvoorbeeld roldeurkasten als u weinig ruimte heeft om de deuren te openen. Zo heeft u wel de extra opbergruimte met minimale ruimte-inname.

Neem contact op voor vragen over onze vergaderstoelen

Wilt u voor uw kantoor vergaderstoelen kopen? En gaat u dan voor een vergaderstoel met armleuningen of met wieltjes? Bestel uw vergaderstoel online. Vraag voor grote bestellingen of combinaties van meubels een offerte aan.

Voor vragen of advies over onze vergaderstoelen kunt u met ons bellen, mailen of chatten. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Vergelijk vergaderstoelen in onze showroom

Wilt u toch liever de vergaderstoelen uitproberen voor u een aankoop doet? Zeker weten dat u een vergaderstoel met armleuning wilt? Dan kunt u langskomen op onze showroom waar we verschillende vergadermeubelen hebben staan. Zo weet u zeker dat u tevreden zult zijn met uw nieuwe aankoop.