Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Akoestische voorzetwanden kopen

Krijg minder geluidsoverlast voor meer privacy

Heeft u last van geluidjes uit uw omgeving? Vindt u het prettig in een afgeschermde omgeving te werken zonder nieuwsgierige blikken te vangen? In dat geval is een akoestische opzetwand van Pedro de oplossing voor u. Door het geluidsdempende materiaal in het geluidsscherm wordt het geluid van uw omgeving gedempt. Daarbij zijn onze akoestische voorzetwanden niet doorzichtig en groot genoeg om u tijdens het werken enigszins uit het zicht te houden. Zo kunt u ongestoord aan uw werk zitten.

1 product gevonden

Akoestische voorzetwand of een andere akoestische oplossing?

Het is een veelvoorkomende vraag: Wat is het verschil tussen de akoestische voorzetwanden en akoestische opzetwanden van Pedro? In het kort is dat: hun positie.

Onze akoestische voorzetwanden zet u namelijk tegen uw bureau aan. Ze hangen aan de zijkant en beschermen u tegen ongewenste blikken aan zowel de bovenkant als onderkant van het bureau. Staan er dus twee bureaus tegenover elkaar met verschillende hoogtes, of heeft u graag een scherm tussen de bureaus aan zowel de bovenkant als onderkant? Dan is een akoestische voorwand absoluut iets voor u!

Wilt u alleen een scherm aan de bovenkant van een bureau? Dan heeft u genoeg aan een akoestische opzetwand.

Als u helemaal niet zoekt naar schermen die zowel geluid als zicht blokkeren, dan kunt u eens kijken naar onze akoestische panelen. Deze kunt u of aan de muur of aan het plafond hangen. Zo laten ze de ruimte minder galmen en voegen ze een stijlvolle decoratie toe aan het kantoor.

Bel of mail voor vragen over akoestische voorzetwanden

Heeft u verder nog vragen over akoestische voorzetwanden of andere oplossingen voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op. Onze productspecialisten helpen u graag met het vinden van een passende oplossing en geven advies over al uw opties. Bent u bezig met het inrichten van een gehele ruimte? Dan kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom en zo persoonlijk op maat gemaakt advies te krijgen.

Wilt u akoestische voorzetwanden kopen? Bestel online of vraag een offerte aan voor grote bestellingen.