Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kantine- & Terrastafels kopen

Kantinetafels en terrastafels voor uw bedrijfskantine of horecagelegenheid

We hebben verschillende soorten kantinetafels en terrastafels in ons assortiment, waardoor er voor iedere ruimte wat geschikts te vinden is. Zoekt u een terrastafel met een rond blad of wilt u liever een vierkante terrastafel? Zet tafels neer in uw school- of kantoorkantine of maak gebruik van onze terrastafels in uw restaurant, café of bar.

6 producten gevonden

Terrastafels en kantinetafels in alle stijlen

We hebben bij Pedro kantinetafels met verschillende vormen en afmetingen. Wilt u een ronde kantinetafel van 75 cm hoog, zodat iedereen elkaar aan kan kijken tijdens het eten, of gaat uw voorkeur uit naar een vierkante kantinetafel om genoeg ruimte te creëren? U kunt daarbij de kleuren van onze tafels aanpassen naar wens, zodat het past bij de rest van uw inrichting of een specifieke uitstraling krijgt waar u naar zoekt.

Uiteindelijk is een eetruimte een plek waar u en uw medewerkers op hun gemak een maaltijd naar binnen kunnen werken, gesprekken aangaan en elkaar ontmoeten. Dan is het van belang dat alle meubels zowel functioneel zijn als een leuke, prettige uitstraling hebben. Gaat u voor een duurzame sfeer, of heeft u liever industriële of moderne meubelen? Met dezelfde terrastafel kunt u iedere gewenste ambiance realiseren, alleen al door de kleuren en bijhorende kantoormeubelen te veranderen. Wij helpen u daar graag bij! Kijk dus ook eens tussen onze terrasstoelen en kantinestoelen voor ons bijpassende assortiment. Dan weet u zeker dat uw ruimte in één keer compleet is en de meubels goed samen gaan.

Terrastafels binnen en buiten

Voor uw restaurant, café of andere eetruimte hebben we ook mooie terrastafels. Uiteindelijk is het doel om een eetruimte samen te stellen die niet alleen blikken vangt en er goed uitziet, maar ook functioneel is. Dus wilt u bijvoorbeeld graag ronde terrastafels voor uw gasten waar ze gezellig omheen kunnen zitten, of wilt u liever vierkante tafels? En welke kleuren geeft u ze? Wilt u witte terrastafels of zwarte?

Combineer daarbij onze terrastafels met mooie stoelen of wissel ze af met bartafels en barkrukken voor afwisseling. Sommigen vinden het misschien fijner om aan een hoge tafel te zitten, anderen aan een lagere tafel. Daarbij zorgt het visueel ook voor variatie.

Neem contact op voor advies op maat

Heeft u hulp nodig met het inrichten van uw restaurant, café, kantine of eetzaal? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom voor kantoormeubelen in Elst, Utrecht. Dan kunnen we u al uw opties laten zien. Welke terrastafels zouden het mooist zijn en welke terrasstoelen passen het beste bij uw keuze? Onze specialisten zijn u graag van dienst.
Vraag voor grote bestellingen online een offerte aan en krijg van ons een voordelig prijsje, zodat u zorgeloos uw ruimte kunt inrichten zoals u dat wilt.