Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kantine- & Terrasstoelen kopen

Kantine- en terrasstoelen voor uw school, kantoor of restaurant

Veel scholen, universiteiten, grote kantoorgebouwen en soms ook winkels hebben een kantine. Hier kunnen uw leerlingen of werknemers comfortabel plaatsnemen voor hun lunch. Het is dan ook van belang dat de kantinestoelen lekker zitten en praktisch zijn in gebruik. Wilt u bijvoorbeeld stapelbare kantinestoelen? Dat kan!

Bent u op zoek naar terrasstoelen voor uw horecagelegenheid? Ook daar zijn stoelen van Pedro geschikt voor. We hebben meerdere modellen terrasstoelen die mooi op uw terras staan.

18 producten gevonden

Kantinestoelen voor binnen en buiten

Veel van onze kantinestoelen kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Heeft u een kantine binnen en wilt u graag dat uw terrasje buiten bijpassende, zo niet dezelfde meubels heeft? Dan zijn onze kantinestoelen voor binnen en buiten een veilige optie.

Wilt u graag dat uw stoelen buiten gebruik zo min mogelijk ruimte innemen? Veel van onze kantinestoelen zijn stapelbaar. Deze kantinestoelen zitten comfortabel, maar zijn ook gemakkelijk weer op te bergen en zijn zo ruimte-efficiënt.

Terrasstoelen voor in de horeca

Werkt u in de horeca? Zoekt u naar een strak design? Al onze terrasstoelen zijn in het wit en zwart te verkrijgen. Gaat u liever voor wat uitdaging en kiest u voor een vrolijk kleurtje? Ook dan hebben we leuke stoelen voor u.

Of wilt u geen stapelbare terrasstoelen van kunststof, maar zoekt u in plaats daarvan mooie stoffen stoelen die u prima in bijvoorbeeld uw bedrijfsruimte kunt plaatsen. Dan zijn onze bedrijfskantinestoelen wat u zoekt.

Alles wat u nodig heeft voor uw kantine

Naast kantinestoelen en terrasstoelen verkopen we ook kantinetafels en terrastafels. Wilt u tafels die bij uw terrasstoelen passen? Neem dan een kijkje op onze pagina.

Misschien wilt u ook graag lockers in uw kantine. Zo wordt het niet alleen een ruimte om snel uw eten naar binnen te schrokken, maar ook om elkaar spontaan tegen te komen en een praatje te beginnen.

Contact opnemen over onze terras- en kantinestoelen

Heeft u vragen over onze kantine- en terrasstoelen of heeft u een speciaal verzoek? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Probeer terrasstoelen in onze showroom

Probeert u graag eerst de stoelen uit voordat u een terras- of kantinestoel koopt? Kom dan een keer langs bij onze showroom voor kantoormeubelen in Elst (Utrecht). Hier kunt u onze uitgelichte meubelen uitproberen en bekijken, zodat u zeker weet dat het is wat u zoekt.

Komt u niet uit de buurt? Bel van tevoren om zeker te weten dat we hier hebben staan wat u zoekt. Zo voorkomen we dat u voor niets komt en kunnen we u zo goed mogelijk helpen.