Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Hoogte in cm x

    Breedte in cm x

    Lengte in cm x

    Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Kantoorbanken, fauteuils, poefs en sofa’s kopen

Verschillende soorten banken en fauteuils voor op kantoor

Comfortabele zitbanken worden altijd gewaardeerd, vooral als er gewacht moet worden. Richt met meubels van Pedro uw ontvangst- en wachtruimtes in met comfortabele en stijlvolle kantoorbanken, fauteuils en poefs. Zo kunnen uw gasten op hun gemak plaatsnemen op bijvoorbeeld wachtkamerbanken als ze vroeg aankomen of als uw bespreking uitloopt.

14 producten gevonden

Kantoorbanken voor buiten

Wie zegt dat wachtkamerbanken alleen binnen kunnen staan? We hebben kunststof zitbanken in verschillende kleuren die u met gerust hart buiten neer kunt zetten. Ze zijn weerbestendig en hebben een eigen afwatering. Zo zijn ze makkelijk schoon te houden en hebben ze weinig onderhoud nodig. Kleur uw omgeving buiten met ons vrolijke aanbod en laat uw medewerkers en bezoekers genieten van het zonnetje, welk seizoen het ook is.

Kantoorbanken in uw directieruimte

Ook hebben we lekkere sofa’s voor op uw directiekantoor. U kunt deze luxe kantoorbanken mooi combineren met onze directiestoelen en directiebureaus. Zo maakt u van uw directiekantoor niet alleen een serieuze werkkamer, maar ook een prettige ruimte waar u mensen kunt uitnodigen voor een casual bespreking. Onze kantoor fauteuils kunt u mooi combineren met design meubelen om zo een mooi, luxe resultaat te krijgen.

Andere aanraders als kantoorbanken

Heeft u weinig ruimte, maar wilt u wel zitplekken toevoegen? Onze poefs zijn dan zeker een leuke toevoeging aan uw kantoor of (thuis)werkplek. Ze maken de ruimte gezellig, geven u extra zitplekken en nemen niet te veel ruimte in.

Andere aanraders zijn onze akoestische banken. Heeft u een pauzeruimte waar uw medewerkers gebruik van maken terwijl ze telefoontjes beantwoorden? Of heeft u uw gasten graag privacy in uw wachtruimte? Wat het ook mag zijn, deze akoestische zitbanken verminderen storende omgevingsgeluiden en houden uw werknemers gefocust.

Neem contact op over onze kantoorbanken

Wilt u een zitbank kopen, of krijgt u liever eerst wat extra informatie? Zoekt u naar een bank op maat? Neem dan contact met ons op. We lopen graag uw mogelijkheden met u door om zo het beste resultaat te behalen!

Bent u helemaal weg van een van onze producten? Plaats een bestelling online via onze webshop. Vraag voor grote bestellingen of combinaties van kantoormeubelen een offerte aan.

Probeer onze fauteuils voor op kantoor uit in onze showroom

Als u kieskeurig bent of zeker wilt weten dat alles perfect past als het gaat om kleur en materiaal, is het fijn om producten persoonlijk te zien voordat u het bestelt. In dat geval bent u altijd welkom in onze showroom voor kantoor en thuiswerkmeubelen in Elst (Utr.). Hier kunt u onze uitgelichte meubelen bekijken en uitproberen, zodat u zeker weet dat ze zo comfortabel zitten als ze eruit zien.

Bent u op zoek naar een specifiek meubel? Dan raden we aan vooraf even te bellen om te informeren of we die wel hebben staan. Zo voorkomen we dat u wordt teleurgesteld en weten we zeker dat we u goed van dienst kunnen zijn.