Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Garderobekasten kopen

Berg veilig persoonlijke spullen op in een garderobekast

In garderobekasten kunt u veilig uw spullen kwijt. Dat is fijn voor activiteiten waarbij u vaker niet dan wel uw waardevolle items mee kan nemen. Denk hierbij aan zwemmen, sporten of schoonmaken. Dan is het fijn om een garderobekast te hebben waar u met een gerust hart uw kleding en telefoon in kunt opbergen.

Garderobekasten met verschillende indelingen: een inleiding

Wij hebben verschillende soorten garderobekasten in ons assortiment met veel verschillende indelingen. Weet u niet zo goed wat iedere indeling precies is of wat voor u het geschiktst is? Laten wij u dan even snel een overzichtje geven:

  • Allereerst hebben we garderobekasten met een hang/leg indeling. Deze hebben bovenin een legbord waarop u uw spullen kunt neerleggen. Denk hierbij aan een telefoon, tas of laptop. Daaronder hangt een kledingstang zodat u uw kleding netjes op kunt hangen en items als schoenen kunt u op de bodem neerzetten. Zo bergt u netjes en overzichtelijk uw spullen op.
  • Daarnaast hebben we garderobekasten met hangindeling. Ook deze kasten hebben een kledingstang met kledinghaak waaraan u uw jas of shirt kunt ophangen. Daarbij kunt u ook spullen op de bodem neerleggen. Vergeleken met de vorige hang/leg indeling, zijn deze garderobekasten kleiner. Hier heeft u per kolom namelijk twee kastjes boven elkaar. Zo kunt u twee keer zo veel garderobekluisjes kwijt in dezelfde ruimte.
  • Ten derde hebben we garderobekasten met een schoon/vuil indeling. In deze kasten zit een middenscheiding, waardoor u bijvoorbeeld links uw vieze en rechts schone was kunt ophangen, of uw werkkleding van uw privékleding gescheiden kunt houden. Bovenin de garderobekast zit ook een legbord zonder middenscheiding, waardoor u daar andere persoonlijke items kwijt kunt.
  • Als laatst hebben we ook nog de z-garderobekasten. Deze zijn een beetje een mengeling van onze eerste twee modellen en zijn zeer functioneel en efficiënt. Het smalle gedeelte maakt het mogelijk uw kleding netjes op te hangen en het bredere gedeelte geeft u de mogelijkheid uw spullen neer te leggen. Ideaal dus!

Dat zijn onze meest standaard garderobekasten. Hier kunnen u en uw medewerkers of clubleden veilig hun waardevolle spullen kwijt tijdens werk-/sporttijd. Zoekt u naar garderobekasten met een specifieke functie, zoals het opvangen van kleding? Bekijk dan onze was opvangkasten of kledinguitgifte garderobekasten.

Voor vragen over garderobekasten en indelingen: neem contact op

Heeft u nog vragen over garderobekasten in het algemeen, ons aanbod daarin of bijvoorbeeld verschillen tussen indelingen? Wees dan niet bang contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag door het beantwoorden van uw vragen en met het maken van een passende beslissing!

Weet u daarentegen al precies welke lockers u wilt? Plaats dan een bestelling of vraag voor grote orders een offerte aan.

Vergelijk garderobekasten in onze showroom

Ondanks ons advies en de gegeven informatie, heeft u de kasten nog niet gezien. We kunnen ons ook goed voorstellen dat dat het maken van een beslissing moeilijk kan maken. Wilt u graag garderobekasten in het echt vergelijken zodat u een geïnformeerde beslissing kan maken waar u zich prettig bij voelt? Kom langs bij onze showroom in Elst (Utrecht) en krijg advies van onze productexperts.