Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Boekenkast kopen

Zet uw boeken en kantoorartikelen in de spotlight met een modulaire boekenkast

Modulaire boekenkasten op kantoor zijn niet alleen handig, maar geven uw kantoor een mooie en hoogwaardige uitstraling. Heeft u een collectie boeken die u graag tentoonstelt in een grote boekenkast? Wilt u uw kantoor- of vergaderruimte afmaken en een hoogwaardige, intelligente uitstraling geven? Koop een boekenkast met open vakken; die is daar perfect voor! Boekenkasten bieden veel opbergruimte en zetten uw boeken en andere kantoorartikelen waar u trots op bent in het zicht.

2 producten gevonden

Boekenkasten in alle soorten en maten

Onze modulaire boekenkasten zijn naar wens aan te passen. Wilt u een hoge of lage boekenkast? Hier en daar een legplank weghalen of juist toevoegen? Boekenkast met open vakken of gesloten vakken? Alle mogelijkheden staan met modulaire boekenkasten voor u open. Legplanken kunt u verplaatsen en u bent geheel vrij om uw boekenkast op ieder moment uit te breiden. Dus wilt u een boekenkast met een traditionele uitstraling of gaat u liever voor een boekenkast met metalen staanders?

Combineer uw boekenkast met andere meubels

Boekenkasten passen in alle soorten ruimtes, maar het is ideaal als u zeker weet dat alle meubelen ook mooi bij elkaar passen. Boekenkasten kopen voor op kantoor? Plaats bij ons voordelig meerdere meubels op een offerte. Zo krijgt u gegarandeerd kwaliteit meubelen voor een voordelige prijs en weet u zeker dat het eindresultaat naar wens zal zijn.

Dus wilt u een design directiebureau of luxe directiebureaustoel naast uw boekenkast voor op kantoor kopen? Maak uw werkruimte helemaal af en geef het een intelligente, hoogwaardige uitstraling. Komt de boekenkast in een vergaderzaal te staan? Dan raden we onze vergaderstoelen en vergadertafels aan.

Vragen over onze boekenkasten?

Staat er iets onduidelijk op de site of krijg u graag wat meer duidelijkheid over ons aanbod, wees dan niet bang om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag uw vragen!

Boekenkast kopen? Plaats een bestelling. Voor grote bestellingen of boekenkasten op maat raden we aan te bellen en een offerte aan te vragen.

Ervaar en vergelijk boekenkasten in onze showroom

Wilt u voordat u uw boekenkast koopt hem eerst graag zien? Dat kan! Kom een keer lang bij onze showroom voor kantoormeubelen in Elst (Utrecht) om onze boekenkasten te zien en mogelijk uw hele kantoor samen te stellen. Welk hout wilt u en welke materialen? Gaat u voor een rustieke, industriële of kleurrijke uitstraling? Krijg van ons advies en maak een ruimte waar u trots op kan zijn.