Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Lockerkasten kopen

Lockers: veilig uw spullen opbergen op kantoor of school

Lockers zijn ontzettend handig voor het veilig wegstoppen van persoonlijke spullen. Denk aan middelbare scholen, waar leerlingen hun boeken of andere waardevolle spullen in hun kluisje moeten doen. Of horecagelegenheden, waar medewerkers onder werktijd hun telefoons niet op zak mogen hebben en die dus op een veilige plek willen opbergen. Daarvoor zijn lockers de beste oplossing.

Goedkope lockers kopen

Bij Pedro koopt u lockers voor een scherpe prijs, waar u hoge kwaliteit voor terugkrijgt. Enkele van onze lockerkasten geven u ook een laagsteprijsgarantie. Nergens anders kunt u deze lockers goedkoper vinden dan bij ons. Wilt u graag goedkope lockers kopen om op kantoor, school of in een kleedkamer in gebruik te nemen? Neem dan bovenstaand ons assortiment door of bekijk ons volledige overzicht.

Lockers in alle kleuren

Bij ons heeft u meer dan genoeg keuze uit kleuren voor uw lockerkast. Wilt u bijvoorbeeld rode lockers of blauwe lockers? Als u de lockerkasten bij uw voetbalclub wilt neerzetten, is het natuurlijk super als deze de kleuren van uw voetbalclub hebben. Laat trots uw kleuren zien en enthousiasmeer uw leden.

Op scholen wilt u het misschien liever houden op strakke witte lockerkasten, of een mengeling van kleuren om de gangen en huiselijke sfeer te geven. Laat de leerlingen zich thuis voelen in het gebouw en geef hen de optie veilig hun spullen op te bergen in praktische lockers. Bekijk en vergelijk ze allemaal en kies een lockerkast in de kleuren die u wilt.

Heeft u nog vragen over onze lockerkasten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze lockers. Onze productspecialisten weten alles over de bijhorende slot- en kleurenopties en geven u advies over al uw opties. Zo kunt u uiteindelijk met zekerheid een beslissing maken waar u over tien jaar nog steeds achter staat.

Bekijk en vergelijk lockerkasten in showroom

Met alle kleurencombinaties is het fijn ze in het echt te zien voordat u een definitieve beslissing neemt. Wilt u zeker weten dat de kleuren overeenkomen met die van uw voetbalclub of zwemvereniging? Moeten de kleuren matchen met andere kleuren in de ruimte, zoals de muren, vloeren of deuren? Kom langs bij onze showroom en krijg antwoord op al uw vragen. We staan voor u klaar!