Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Bartafel kopen

Hoge bartafels voor uw kantine of restaurant

Hoge bartafels op kantoor worden telkens populairder. U kunt ze gebruiken in de kantine om afwisseling te creëren. Niet iedereen wilt aan lage tafels zitten. Dan is het fijn dat er keuze is, zodat er voor iedereen geschikte zitplekken zijn. Maar onze hoge bartafels kunnen op kantoor ook gebruikt worden om besprekingen aan te voeren. Een lunch meeting voeren aan een hoge tafel? Geen probleem! De bartafels van Pedro zijn daar uitermate geschikt voor.

2 producten gevonden

Bartafels in verschillende kleuren

U kunt onze bartafels in meerdere kleuren verkrijgen. Wij leveren witte bartafels, die mooi staan in alle ruimtes en we aanraden voor bijvoorbeeld kantines, grijze bartafels voor een neutrale indruk, of wilt u uw café of restaurant stijlvol inrichten met stoere, zwarte bartafels? Of heeft u het liefst een bartafel met een houten tafelblad, voor een natuurlijke, misschien zelfs rustieke uitstraling? We hebben ook apart een onderstel voor de Arca bartafel. Wilt u bijvoorbeeld een andere kleur, of is het onderstel kapot, maar het blad nog heel? Dan kunt u los het onderstel bij ons bestellen.

Koop bartafels met krukken

Uiteindelijk is het fijn om aan de bartafel te kunnen zitten. Een normale kantinestoel aan een hoge bartafel is niet ideaal. Wij raden dus een van onze barkrukken en -stoelen aan. Deze hebben een hoge zitting waarop u comfortabel kunt plaatsnemen aan onze hoge bartafels.

Zoekt u naar nog meer kantine interieur om in één keer de kantine in zijn geheel in te richten, dan willen we u graag aanraden om nog even bij onze kantine- en terrasstoelen en bijpassende kantine- en terrastafels te kijken voor bijpassende meubelen. Dan bent u verzekerd van een mooi, consistent resultaat waar u trots op kunt zijn.

Behoefte aan advies? Neem contact met ons op

Heeft u uw meubels gevonden? Fantastisch! Bestel de bartafels meteen online! Combineert u meubels of wilt u een grote hoeveelheid bartafels voor kantoor of een horecagelegenheid kopen? Vraag dan een offerte aan.

Is er iets onduidelijk en heeft u een brandende vraag die u vraag wilt stellen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Bekijk en vergelijk onze bartafels in onze showroom

Voor een persoonlijke aanpak en advies op maat, kunt u langskomen bij onze showroom voor kantoor- en magazijninrichting in Elst (Utrecht). Hier kunt u overleggen met onze productspecialisten en al onze meubels in het echt bekijken en vergelijken. Zo weet u zeker dat u een bartafel koopt die aan uw wensen voldoet met bijpassende barstoelen.