Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Werkkast kopen

Werkkasten en schoonmaakkasten kopen

Wij verkopen werkkasten voor verschillende functies. U kunt ze in gebruik nemen voor verschillende doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld een werkkast op stal voor de paarden, of hebt u een kast nodig om uw schoonmaakspullen in op te bergen? Bij Pedro kunt u een werkkast kopen die bij uw verwachtingen en wensen past.

Onze soorten werkkasten

Kantoorkasten zijn ontzettend handig om spullen in op te bergen zoals hangmappen en ordners, maar er gebeurt ook ander werk op kantoren en in magazijnen. Daarvoor is het fijn als er werkkasten zijn, speciaal gemaakt voor zwaarder en soms vies werk. U kunt onze werkkasten ook in uw garage plaatsen. Of wilt u een werkkast voor gereedschap op uw werkplek? We hebben voor iedereen wel een passende werkkast, dus neem onderstaand gerust ons online assortiment door.

Welke werkkast past het beste bij u? Wij hebben onze werkkasten onderverdeeld in de volgende drie subcategorieën, om het u zo makkelijk mogelijk te maken:

  • Allereerst hebben we veiligheidskasten. Deze kasten zijn voor het opbergen van bijvoorbeeld chemisch, milieubelastend materiaal. Heeft u op de werkvloer een bijtende stof? Dan is de kans groot dat de opslag en het vervoer daarvan aan bepaalde eisen moet voldoen. Daar zijn onze kasten voor!
  • Ook leveren we bezem- en schoonmaakkasten. Deze werkkasten zijn perfect voor gebruik in de zorg- en schoonmaaksector. De kasten met draaideuren hebben een simpele, overzichtelijke indeling perfect voor dagelijks gebruik.
  • Als laatste subcategorie hebben we onze werkplaats kasten. U kunt in deze werkkasten onder andere gereedschap plaatsen, maar ook documentatie. Wilt u bijvoorbeeld een zadel ophangen? Of wilt u ander groot gereedschap kwijt? Dan zit hier zeker iets voor u tussen!

Vraag naar onze werkkasten

Heeft u nog vragen over ons assortiment werkkasten. Zoekt u specifiek een werkkast voor uw gereedschap of een werkkast in uw garage, maar weet u niet welke het geschiktst is? Wat het ook mag zijn, we helpen u graag! Neem dus vooral contact met ons op.

Bekijk werkkasten in onze showroom

Is uw beeld van onze werkkasten nog onduidelijk en wilt u onze modellen graag in het echt zien en vergelijken? Dat kan! We hebben een showroom voor kantoor- en magazijnmeubelen in Elst, Utrecht. Bel ons en maak een afspraak. Onze professionals geven u advies en helpen u naar een passende oplossing.