Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Bureau kopen

Zakelijke bureaus voor thuis of op kantoor

Bureau kopen? Dan bent u op het perfecte adres! Bij Pedro hebben we een ruim aanbod van verschillende soorten bureaus; van simpele, zakelijke kantoorbureaus tot luxe directiebureaus.

Alle soorten bureaus in ons assortiment zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Ook kunt u uw eigen bureau samenstellen. Gaat u voor een strak, zakelijk bureau voor in uw kantoor? Of houdt u het simpel, omdat het bureau toch thuis komt te staan? U kunt de houtsoort van het tafelblad en de kleur van onderstel zelf kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een licht peren, beuken of eiken blad op uw kantoorbureau? En maakt u uw kantoorbureau af met een wit, zwart of aluminium onderstel? Kies het soort bureau dat het beste aan uw wensen voldoet en weet zeker dat u uiteindelijk een bureau koopt waar u geen spijt van zult krijgen.

Verschillende soorten bureaus: keuzehulp voor u

Wilt u een kantoorbureau kopen, maar weet u niet goed welke? Wij hebben op een rijtje gezet waar u rekening mee moet houden voordat u een nieuw bureau koopt:

  1. Wie gaat er gebruik van maken? Wordt dat een medewerker die graag zit tijdens het werken, of zoekt u een zakelijk bureau voor uzelf en wilt u bijvoorbeeld graag na lange vergaderingen een actieve houding aannemen? Voor de laatste optie raden wij een van onze verstelbare kantoorbureaus aan.
  2. Waar op kantoor komt het bureau te staan? Dit is een belangrijke vraag om in uw achterhoofd te houden. Een groot bureau gaat natuurlijk niet op een klein kamertje passen. Wilt u zo min mogelijk kantoorruimte opgeven voor zo veel mogelijk werkruimte? Dan is een hoekbureau waarschijnlijk uw beste optie.
  3. Een gezonde werkhouding is cruciaal, vooral als u lang achter uw bureau zit. Wij bieden handmatig verstelbare slingerbureaus aan die u makkelijk van werkhoogte kunt aanpassen. Deze zijn vergeleken met onze elektrische zit-sta bureaus lekker goedkoop, maar nog steeds makkelijk te gebruiken.
  4. Als laatste zijn kantoorbureaus tegenwoordig niet meer standaard verkrijgbaar met ladeblokken. Heeft u het bureau alleen nodig voor een laptop of als schrijfoppervlakte? Dan kunt u een bureau op zich kopen. Wilt u echter meer opslagmogelijkheden, dan kunt u een monteerbare lade of los ladeblok bijbestellen.

Onze bureauspecialisten staan voor u klaar

Heeft u meer advies nodig over onze soorten bureaus of komt u er niet helemaal uit? Onze medewerkers helpen u graag uit de brand. Neem dus vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een kantoorbureau kopen? Bestel dan direct online of vraag een offerte aan.

Kom ook een keertje kijken op onze showroom!

Een product online zien en samenstellen is natuurlijk één ding, maar er gaat niks boven het ervaren van een product als een bureau. Daarom hebben we een showroom in Elst (Utr.) voor kantoormeubelen waar u altijd tijdens onze openingstijden binnen mag lopen. Deze vindt u op onze showroompagina. Weet zeker dat u een zakelijk kantoorbureau koopt waar u blij mee bent.

Is Elst niet om de hoek? We hebben van alles wat relevants in de showroom staan, maar misschien bent u op zoek naar een specifiek meubel. U kunt ons dan overdag telefonisch bereiken. We beantwoorden graag uw vragen over onze soorten bureaus die nu in onze showroom staan.