Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Kantoorkast kopen

Vind een geschikte kast voor op kantoor, werkplaats, magazijn of kantine

Kasten zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van welke functie ze moeten uitoefenen, zult u een andere soort kantoorkast kopen. Wilt u graag kantoorartikelen wegstoppen, zoals ordners, documenten, papieren, nietmachines en reserve markeerstiften, dan is een metalen archiefkast waarschijnlijk wat u zoekt. In deze afsluitbare kantoorkasten kunt u met een gerust hart uw spullen opbergen; niemand zonder sleutel komt erbij. Is het daarentegen de bedoeling alles open en bloot neer te zetten omdat u trots bent op uw collectie? Dan zijn onze grote boekenkasten zeker aanraders. Misschien wilt u wel kasten neerzetten waar uw medewerkers of leden van uw club veilig hun kleding en persoonlijke items kunnen wegstoppen. In dat geval raden we aan een garderobekast te kopen.

Meubels voor naast uw kast: voordelig uw ruimte afmaken

Als u een hele ruimte aan het inrichten bent, is het fijn als u zeker weet dat alles bij elkaar past en de ruimte ook in één keer af is. Bent u bijvoorbeeld bezig met uw directiekantoor? Dan kunt u naast uw kantoorkast bijvoorbeeld een design directiebureau en een luxe directiebureaustoel online kopen. Daarmee zijn al uw kantoormeubels in één keer binnen en kunt u direct in uw werkkamer aan de slag.

Bent u met een kantoor bezig voor uw medewerkers en heeft u daar meer opbergmogelijkheden nodig naast een kantoorkast? Wilt u dat uw documenten dicht bij de hand liggen om ze in een oogwenk voor u neer te kunnen leggen? Dan kunt u een van onze ladeblokken kopen.

Als laatst kan het nooit kwaad ons assortiment van ergonomische bureaustoelen door te nemen, zowel voor uzelf als uw werknemers. Zo creëert u een gezonde werkomgeving waar u mogelijke rug- en nekklachten voorkomt. Dat verhoogt ieder zijn of haar werkplezier en daarmee productiviteit.

Neem voor vragen over onze kantoorkasten contact met ons op

Heeft u vragen over een van onze kasten die we op onze site hebben staan? Wees dan niet bang contact op te nemen met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag uw vragen, zodat u met een gerust hart uw kantoorkast kunt kopen.

Weet u al precies wat u wilt? Bestel uw kantoorkast meteen online. Voor grote bestellingen kunt u bij Pedro geheel vrijblijvend een voordelige offerte aanvragen.

Vergelijk kantoorkasten in onze showroom

Met hoeveel soorten kasten er zijn, verbaast het ons niet als u door de bomen het bos niet meer ziet. Vaak helpt het om kasten dan echt voor u te zien. Zo kunt u ze zien en voelen en duidelijk met elkaar vergelijken. Kom dus langs bij onze showroom voor kantoor- en magazijninrichting in Elst (Utrecht), waar we verschillende afsluitbare kantoorkasten met schuifdeuren, roldeuren en draaideuren hebben staan, zodat u al uw opties kunt overwegen. Daarbij zijn er productspecialisten aanwezig op locatie die u graag te woord staan en advies geven. Op die manier komen we samen tot een beslissing waar u vast en zeker tevreden mee zult zijn. Zo kunt u uw nieuwe kantoorkast kopen zonder twijfels.