Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Gebruikte en tweedehands kantoormeubelen

Bespaar geld met gebruikte en tweedehands kantoormeubelen, zonder in te leveren aan kwaliteit. Misschien heeft u een klein budget, of vindt u het zonde allemaal nieuwe meubels aan te schaffen, terwijl u goedkoop tweedehands kantoormeubelen kunt kopen met dezelfde kwaliteit. Dus zoekt u gebruikte bureaus, tweedehands bureaustoelen of vergaderstoelen, archiefkasten, ladekasten, lockers en tafels die niet te veel kosten? Kom een keer langs!

Gebruikte bureaus

Tweedehands bureaus helpen eenvoudig kosten te besparen. Qua kwaliteit zijn ze bijna zo goed als nieuw. Ook hebben ze jaren van gebruik doorstaan en daarmee laten zien hoe stevig en bestendig ze zijn. Wij controleren ze voor herverkoop, zodat we een goed werkend bureau kunnen garanderen. Zo kunt u voor een laag prijsje de beste kwaliteit krijgen. Wilt u een simpel bureau? Dan kunnen wij deze voor u op de goede hoogte instellen. Gaan er meer mensen aan werken, dan raden we een tweedehands verstelbaar bureau aan. Het gebruikte bureau is op die manier uitstekend geschikt om ergonomisch aan te werken.

Tweedehands bureaus

Tweedehands bureaustoelen

Tweedehands en gebruikte bureaustoelen bieden comfort en de juiste ondersteuning in ruil voor een lage prijs. Het is de goedkope keuze om uitstekend te zitten. Wij zorgen ervoor dat de vering en andere systemen nog werken. Zo weet u zeker dat die doet wat die moet doen en u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Heeft u een klein budget voor kantoorinrichting of moeten uw medewerkers tijdelijk thuis werken? Dan zijn onze tweedehands bureaustoelen zeker iets voor u! Gebruik een stoel die een tweede leven verdient.

Tweedehands bureaustoelen

Gebruikte vergaderstoelen

Bestel tweedehands stoelen om voordelig te vergaderen. Het is de makkelijkste besparing op de kosten, zonder dat u het eraan af zal zien. Sterker nog, als u nieuwe stoelen plaatst, zullen die na de eerste paar weken eigenlijk ook al tweedehands zijn. Gebruikte vergaderstoelen vormen op die manier een uitstekende keuze voor op kantoor.

Tweedehands vergaderstoelen

Tweedehands archiefkasten

Berg dossiers en andere belangrijke gegevens op in gebruikte archiefkasten. Ze zijn goed van kwaliteit, beschikbaar in diverse materialen en designs en hoeven niet veel te kosten. Sterker nog, het is een goedkope keuze die helpt het kantoor met een kleiner budget in te richten.

Gebruikte ladekasten

Ladekasten bieden ruimte aan alle belangrijke tekeningen en andere documenten die u uit het zicht wilt opbergen. Als u een gebruikte of tweedehandse ladekast koopt, kan dat heel goedkoop. Desondanks werken de gebruikte ladekasten zo goed als nieuw en blijven ze dus zeer praktisch. Ontdek de mogelijkheden van gebruikte ladekasten, uiteraard zonder dat dat te zien is.

Tweedehands ladeblokken

Tweedehands lockers

Zet tweedehands lockers neer en bied medewerkers of andere bezoekers de mogelijkheid om hun spullen op te bergen. De lockers hebben de tand des tijds al een keer doorstaan en hebben zich dus bewezen als het gaat om hun kwaliteit. De scherpe prijzen voor gebruikte lockers maken het een voordelige keuze in het magazijn of bij u op kantoor. Uiteraard heeft u de keuze uit allerlei soorten, maten en afmetingen.

Tweedehands lockers

Gebruikte tafels

Gebruik tweedehands tafels in de kantine, vergaderruimte, bij de ontvangst of op een andere plek op kantoor of in het magazijn. De gebruikte tafels zijn goed van kwaliteit en beschikbaar in allerlei afmetingen. Bestel een grote tafel om allemaal tegelijk aan te zitten of zet voordelig meerdere kleine tafeltjes neer. Wij helpen u inspiratie op te doen voor tafels die u voor uw kantoor of magazijn kunt kopen.

Tweedehands tafels

Interesse in onze tweedehands meubels?

Ons assortiment tweedehands meubels zijn allemaal gegarandeerd van goede kwaliteit. Heeft u liever geen gebruikte meubels? Dat is dan absoluut geen probleem. We hebben ook een hoek speciaal voor low-budget meubels waar misschien iets voor u tussen staat. Heeft u iets gevonden wat u aanspreekt of heeft u vragen over ons huidige (tweedehands) assortiment?


Bekijk onze showroom   Neem contact op

 

Ons assortiment tweedehands meubels verandert met de dag. Zo verkopen we in samenwerking met MAUS.NL sinds kort ook IBC kratten. Ideaal voor de opslag van haardhout of andere spullen. Zit er vandaag niks voor u tussen? Kom later nog een keertje langs! Wie weet of uw gewenste meubel dan wel in ons tweedehands assortiment aanwezig is. En zie u iets wat u leuk vindt? Twijfel dan niet te lang! De kans is groot dat iemand anders dat meubel net zo leuk vindt als u...