Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Gebruikte en tweedehands kantoormeubelen

Bespaar met gebruikte en tweedehands kantoormeubelen, zonder in te leveren aan kwaliteit. De meubelen hebben zich op kantoor en bijvoorbeeld in magazijnen bewezen. De kwaliteit is uitstekend, daardoor verdienen ze een tweede leven.

Dus zoekt u gebruikte bureaus, tweedehands bureaustoelen of vergaderstoelen, archiefkasten, ladekasten, lockers en tafels die niet te veel hoeven te kosten? Richt er het kantoor of de (thuis)werkplek mee in.

Gebruikte bureaus

Gebruikte en tweedehands bureaus helpen eenvoudig op de kosten te besparen. Richt het kantoor er voordelig mee in. Kies een bureau op de juiste hoogte en met voldoende werkruimte. Of gebruik een verstelbaar bureau, bijvoorbeeld met een slinger. Het gebruikte bureau is op die manier uitstekend geschikt om ergonomisch te werken.

Tweedehands bureaustoelen

Tweedehands en gebruikte bureaustoelen bieden comfort, de juiste ondersteuning en hebben ondertussen een veel lagere prijs. Het is de goedkope keuze om uitstekend te zitten. Richt er het complete kantoor mee in of gebruik op de thuiswerkplek een stoel die een tweede leven verdient.

Gebruikte vergaderstoelen

Bestel tweedehands stoelen om heel voordelig te vergaderen. Het is de makkelijkste besparen op de kosten, zonder dat u het eraan af zal zien. Sterker nog, zodra u nieuwe stoelen zou plaatsen zouden die na de eerste paar weken eigenlijk ook al tweedehands zijn. Gebruikte vergaderstoelen vormen op die manier een uitstekende keuze voor op kantoor.

Tweedehands archiefkasten

Berg dossiers en andere belangrijke gegevens op in de gebruikte archiefkasten. Ze zijn goed van kwaliteit, beschikbaar in diverse materialen en designs en hoeven ondertussen niet veel te kosten. Sterker nog, het is een goedkope keuze die helpt om het kantoor met een kleiner budget in te richten.

Gebruikte ladekasten

Ladekasten bieden ruimte aan alle belangrijke tekeningen en andere documenten die u uit het zicht wilt opbergen. Gebruikt of tweedehands hoeft dat niet veel te kosten, terwijl u daar heel praktisch gebruik van kunt maken. Ontdek de mogelijkheden van gebruikte ladekasten, uiteraard zonder dat u dat er aan de buitenkant aan af zal zien.

Tweedehands lockers

Zet tweedehands lockers neer en bied medewerkers of andere bezoekers de mogelijkheid om hun spullen op te bergen. De lockers hebben de tand des tijds al een keer doorstaan, dus hebben zich bewezen als het gaat om hun kwaliteit. De scherpe prijzen voor gebruikte lockers maken het een voordelige keuze in het magazijn of bij u op kantoor. Uiteraard heeft u de keuze uit allerlei soorten, maten en afmetingen.

Gebruikte tafels

Gebruik de tafels in de kantine of vergaderruimte, net als bij de ontvangst of op een andere plek op kantoor of in het magazijn. De tweedehands tafels zijn goed van kwaliteit en natuurlijk beschikbaar in allerlei afmetingen. Bestel een grote tafel om allemaal tegelijk aan te zitten of zet heel voordelig meerdere exemplaren neer. Wij helpen u inspiratie op te doen met de tafels die u voor uw kantoor of magazijn kunt kopen.