Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kledinguitgifte garderobekast kopen

Metalen kledinguitgifte kasten voor uw personeel

Kledinguitgifte garderobekasten zijn als een soort postvakken, maar dan voor kleding. Ieder vak heeft een eigen slot, zodat uw personeel de vakken kan gebruiken als lockers. Deze hoeft u hierdoor niet meer apart aan te schaffen. U kunt ook aan het einde van de dag makkelijk de vieze was die is achtergebleven in de lockers verzamelen door de grote, gemeenschappelijke deur die u toegang geeft tot de kast in zijn geheel.

12 producten gevonden

Kledinguitgifte garderobekast voor schone en vieze was

Onze kledinguitgifte garderobekasten zijn geschikt voor in bijvoorbeeld de zorg en horeca. U kunt schone kleren in de kasten klaarleggen voor uw medewerkers, zodat ze de dag fris beginnen. Wanneer ze weer naar huis mogen, leggen ze hun nu vieze uniform terug in de kledinguitgifte kast, zodat u deze weer kunt verzamelen om te wassen.

Alle deurtjes zijn voorzien van een slot en labelhouder. Hierop kunt u bijvoorbeeld neerzetten van wie de locker is en welke (maat) kleding erin klaargelegd moet worden. U of een schoonmaakster behoudt zo makkelijk het overzicht.

Garderobekasten voor kledinguitgifte afmetingen

We hebben een ruim assortiment aan kledinguitgiftekasten en daarmee ook kledinguitgiftekasten afmetingen. Wilt u bijvoorbeeld graag kleine deurtjes en vakjes, of gaat uw voorkeur uit naar grote vakken die gemakkelijk als locker gebruikt kunnen worden? 

We hebben ook een combinatie kledingdistributiekast met een was-opvanggedeelte. Hierin kunt u makkelijk kleding uitdelen en de vieze was weer verzamelen. Wilt u deze garderobekast met 11 of 22 deurtjes?

Neem voor vragen over onze garderobekast contact met ons op

Is er iets niet helemaal duidelijk over ons aanbod in garderobekasten? Heeft u een speciaal verzoek of wilt u simpelweg advies? Bel of mail ons of bezoek ons in onze showroom. We helpen u graag!

Heeft u een passende garderobekast gevonden? Bestel die nu online of vraag voor grote bestellingen of combinaties van garderobekasten een offerte aan. Dan zetten we voor u een voordelig aanbod in elkaar.