Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Kleur x

  Sluiting x

  Type x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Werkplaatskasten kopen

Gereedschapskasten voor uw werkplaats

Onze werkplaatskasten kunnen zwaardere lasten aan dan normale archiefkasten. De gereedschapskasten van Pedro kunt u gebruiken in bijvoorbeeld uw garage of magazijn, of een andere werkplaats waar u gereedschap bij nodig heeft. Berg makkelijk uw tools op in een kast die niet onder het minste of geringste in elkaar zakt.

8 producten gevonden

Werkplaatskast voor computers en laptops

Onze werkplaatskasten zijn sterk en zitten stevig in elkaar. Daarbij hebben we modellen met grote afmetingen, wat betekent dat ze meer opslagruimte bieden dan een normale archiefkast. U kunt hierin ook desktop computers en laptops kwijt, of andere apparaten als daar behoefte naar is. Ze zijn dus geschikt voor gebruik in de technische sector of op een werkplaats waarbij u graag een computer of laptop binnen handbereik wilt hebben.

Onze werkplaatskasten zijn ook zeer geschikt voor het opbergen van gereedschap. Door hun sterke bouw kunnen ze meer kilo’s tillen en dat maakt ze gepast voor het gebruik als opslag voor grotere, zwaardere materialen dan een doodgewone draaideurkast.

Gereedschapskasten en werkplaatskasten in alle afmetingen

Onze gereedschapskasten zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Wilt u hoge werkkasten, lage gereedschapskasten of smalle kasten voor uw werkplaats? Met onze werkplaatskasten staan alle mogelijkheden voor u open.

Koop uw gereedschapskast of werkplaatskast nu online

Heeft u de kast gevonden waar u naar zocht, die in en bij uw werkplaats past? Bestel deze nu online of vraag een offerte aan als u een grote bestelling wilt plaatsen. Dan kunnen wij voor u een voordelige deal in elkaar zetten. We helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze werkplaatskasten

Als u nog vragen heeft over onze werkplaatskasten, gereedschapskasten of mogelijk andere meubels in ons assortiment, kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken tijdens onze kantooruren. Neem dus vooral contact met ons op en dan proberen we u zo goed mogelijk te helpen.