Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
Nu open

0318 47 21 85

E-mail ons

WhatsApp

Coronascherm kopen

Spatschermen in winkels, sportcentra en horecagelegenheden

Corona is nog steeds in volle gang en daarmee willen we verspreiding zo veel mogelijk belemmeren. In veel winkels en horecagelegenheden betekent dit het gebruik van schermen om het overdragen van corona via de lucht tegen te gaan. Onze plexiglas spatschermen tegen corona houden u, uw medewerkers en uw klanten veilig.

Verschillende soorten plexiglas schermen

Bij Pedro hebben we verschillende soorten coronaschermen in ons aanbod. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen.

Als u zoekt naar een plexiglas scherm voor bij de kassa, dan is een staand plexiglas scherm misschien niet helemaal wat u zoekt. In plaats daarvan raden we een van onze hangwanden aan. Deze kunt u gemakkelijk ophangen waar dit het beste uitkomt. Doordat het plexiglas baliescherm niet hoeft te staan, neemt het ook het minste ruimte in van al onze opties.

Ook hebben we opzetwanden in ons assortiment. Deze kunt u overal neerzetten, bijvoorbeeld op uw bureau of werktafel, zodat u veilig gescheiden kunt zitten van uw collega’s, of bij uw kassa of balie. Maak gebruik van onze schermen waar u ze nodig heeft.

Als laatst hebben we ook nog onze vloerwanden. Sommige hiervan zijn verrijdbaar, zodat u de spatschermen makkelijk kunt verplaatsen. Heeft u ze op wisselende plekken nodig, wilt u ze aan het einde van de werkdag opbergen of wisselt uw ruimte van inrichting en moeten de staande plexiglas schermen dan ook verschoven worden, dan zijn verrijdbare spatschermen ontzettend handig.

Koop corona spatschermen op maat

Op onze webshop vindt u alle standaardmaten die we aanbieden. Bent u op zoek naar een corona spatscherm op maat? Wilt u een plexiglas spatscherm kopen voor op kantoor of in een winkel, maar zijn onze standaardmaten niet wat u zoekt? Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heeft u verder nog vragen over onze producten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op. We helpen u graag!