Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Kleur x

  Garantie x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Folderkast kopen

Zet uw folders en tijdschriften in het zicht met een folderkast

Heeft u een eigen bedrijf of praktijk? Of bent u bezig met het inrichten van een centrale ruimte? Zet in uw wacht- of ontvangstruimte een folderkast van Pedro neer om uw folders, tijdschriften en andere papieren opvallend en overzichtelijk tentoon te stellen.

4 producten gevonden

Maak uw wachtruimte af met onze andere meubels

Met alleen een folderkast is uw wachtruimte nog niet af. Bent u bezig met een verbouwing of staat u open voor suggesties? Wij hebben wat aanraders om van uw ontvangstruimte een mooi, compleet plaatje te maken en daar financieel voordelig uit te komen.

Wilt u een luxe balie kopen om uw gasten met smaak te verwelkomen? Uw ontvangstruimte is uw visitekaartje en dan is een welkomstbalie onmisbaar. Onze exemplaren zijn van uitstekende kwaliteit en zullen zeker een mooie toevoeging zijn aan uw ruimte.

Daar komt ook bij kijken dat uw bezoekers soms vroeger zijn dan het begin van hun afspraak of ze vanwege onvoorziene omstandigheden even moeten wachten. Dan is het fijn als ze gedurende die tijd comfortabel kunnen plaatsnemen. Klinkt dit als iets wat past bij uw wensen? Neem dan een kijkje bij onze banken en fauteuils. Daar zit vast en zeker iets voor u tussen!

Offerte aanvragen voor een folderkast

Als u een folderkast heeft gevonden die voldoet aan uw wensen, bestel deze dan meteen online! Wilt u een grote bestelling plaatsen en/of uw folderkast combineren met andere kantoormeubelen? Vraag dan een offerte aan.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag aan antwoorden en passend advies!

Bekijk onze folderkasten in onze showroom

Kasten zien er anders uit op foto’s en het is dan ook vaak moeilijk beslissen of u deze online wilt kopen of niet. Heeft u interesse in een folderkast, maar wilt u er eerst eentje in het echt zien en proberen voordat u hem koopt? Kom langs bij onze showroom voor kantoormeubelen in Elst (Utrecht). Hier kunt u onze folderkasten met andere kasten vergelijken om zo een keuze te maken waar u zeker van bent.