Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Gewicht in kg x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Brandvertragende kasten kopen

Uw documenten beschermen met een brandwerende kast

Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar het kan gebeuren dat er op kantoor of in het magazijn brand uitbreekt. Het is dan fijn als uw papieren en andere licht ontvlambare artikelen daar enige bescherming tegen hebben. Daarvoor zijn de brandkasten van Pedro. Deze voldoen aan de DIN4102 norm en zorgen daarmee voor een uitstekende bescherming.

7 producten gevonden

Hoge kwaliteit bescherming in ruil voor een scherpe prijs

Onze brand- en inbraakwerende kasten zorgen ervoor dat uw waardevolle of geheime documenten veilig opgeborgen kunnen worden. In geval van brand zullen de documenten veel bescherming krijgen om te voorkomen dat ze worden aangetast. De inbraakwerende kasten hebben een dubbelbaard sleutelslot. Dit maakt ze extra moeilijk te openen voor mensen die er niks te zoeken hebben.

Uiteindelijk kiest u met een goedkope brandwerende kast van ons voor een goede kwaliteit die veel veiligheid kent vergeleken met normale archiefkasten. Voor een scherpe prijs krijgt u uitstekende bescherming terug.

Neem contact op voor vragen over onze brand- en inbraakwerende kasten

Wilt u graag meer informatie over onze brandwerende kasten die u niet op onze website of de productpagina kan vinden? Bel of mail onze klantenservice dan gerust. Zij staan u graag te woord over uw vragen en geven advies over alle opties die we aanbieden. Zo komen we samen tot een oplossing die bij u past.

Vergelijk kasten in showroom

Brandwerende archiefkast kopen? Bestel online! Weet u niet zeker welke voor u de beste aankoop zou zijn? Neem contact met ons op, dan kunnen we u doorsturen naar de showroom van onze fabrikant. Daar staan brandwerende archiefkasten die u op locatie goed met elkaar kunt vergelijken. Zo weet u zeker dat dit past bij uw verwachtingen.