Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Polypropyleen locker FSP 8A4, 1-koloms, 4-deurs, 38 cm breed, lichtgrijs

Nieuw in ons assortiment: kunststof lockerkasten van FSP! De kunststof lockers van FSP zijn ideaal voor plaatsing buiten bij een sportveld, bij een fietsenstalling of langs de boulevard of in natte ruimten.

De FSP lockerkasten zijn vervaardigd uit poly-ethyleen = kunststof. Het kunststof kent een UV bestendigheid van de 8ste graad. De lockerkast is leverbaar in verschillende kleuren. De lockerkast leveren we standaard met een lichtgrijze ombouw. De deuren zijn in verschillende kleuren leverbaar. De kleuren lichtgrijs, blauw, groen, geel, rood en wit leveren we uit voorraad. Deze lockerkast kent een lichtgrijze ombouw en lichtgrijze deuren. 

Deze FSP lockerkast is een FSP 8A4 lockerkast. De kast kent 1 kolom en is voorzien van 4 deuren. De kolombreedte van de kunststof lockerkast is 38 cm. De breedte maatvoering bij opening van de deur is 30 cm en de binnenmaat 29 cm. Een prima formaat voor het opbergen van een helm, jas en/of tas. De hoogte van de lockerkast is 172 cm en de diepte 45 cm. 

Jassen, tassen en eigendommen kunnen netjes afgesloten worden opgeborgen. Standaard is de FSP kunststof lockerkast voorzien van een beugel voor sluiting middels een hangslot. De metalen beugel is bevestigd aan de ombouw van de kast en gaat door de deur, waardoor inbraak onmogelijk wordt. Andere slotopties als een cilinderslot, muntslot of een elektronisch cijferslot zijn ook mogelijk. 

De FSP kunststof lockerkast is naar wens uit te breiden met verschillende accessoires. Te denken aan nummering per duur, een stofkap tegen stof of vuil en een sokkel. Ook bestaat de mogelijkheid om het locker vak in twee delen te splitsen door plaatsing van een legbord. Ook een legbord is te bestellen als accessoire. 

De lockerkasten kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. De lockerkasten worden aan elkaar vastgemaakt met zelf tappende schroeven of popnagels. 

Naast de 4-deurs lockerkast zijn de kunststof lockerkasten ook leverbaar met 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 of zelfs 9 deuren.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
FSP
Hoogte in cm:
172
Breedte in cm:
38
Diepte in cm:
45
Model:
Standaard
Kolombreedte in cm:
30
Aantal deuren:
4
Type deur:
Glad
Kleur deur:
Lichtgrijs
Kleur ombouw:
Lichtgrijs
Garantie :
15 jaar
Artikelnummer:
A8GRY-2xxx4
Materiaal:
Kunststof
€ 409,00 € 349,79
€ 423,25
Uw voordeel 14%

Kleur deur


Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 15 jaar


  Deel dit artikel met anderen