Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Preventiescherm CKS, b120*h180 cm, plexiglas

Het CKS assortiment is uitgebreid! Het assortiment is uitgebreid met verschillende plexiglas kuchschermen. De kuchschermen zijn ideaal voor op kantoren, in winkels, op scholen of in schoonheid- of kapsalons als bescherming van uw personeel tegen een mogelijk virus.
Een samenleving waarbij de receptionist of medewerker achter een plexiglas kuchscherm werkt, zal heel normaal gaan zijn.
Een staand preventie scherm om een scheiding te maken tussen de bureaus op kantoor, een staand kuchscherm op de vergadertafel of een hangend plexiglas scherm bij de kassa van de supermarkt. We kunnen er niet meer op heen. De kuchschermen van CKS bieden een zeer professionele oplossing. 

Dit kuchscherm is een CKS vloerwand. De vloerwand is 120 cm breed en 180 cm hoog. Het staande preventiescherm is semi-transparante scherm. Het scherm is een heldere polycarbonaat kanaalplaat en geschikt voor de behoefte aan net een beetje meer privacy in tegenstelling tot de volledig transparante schermen. De CKS staande vloerwanden zijn ideaal voor professioneel gebruik als kuchscherm op scholen, bedrijven, kantoren of instellingen.

De CKS vloerwand staat zeer stevig dankzij de stalen voeten en de lichtgewichte frameconstructie.  

De CKS semi-transparante scheidingswanden zijn gemakkelijk aan elkaar te verbinden met de bijgeleverde 2-weg koppeling. Als accessoire kunt u een 3-weg of een 4-weg koppeling bestellen. Met de 3-weg of 4-weg koppeling kunt u gemakkelijk een nette scheiding maken tussen werkplekken. Door de modulaire opbouw kunnen tot maximaal vier wanden eenvoudig via één voet aan elkaar gekoppeld worden.

Is dit niet de juiste maatvoering? Het is ook mogelijk om een preventiescherm op maat te bestellen. Meer informatie.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Corona preventiescherm verbindingsdop 3-weg
Aantal
Prijs
€ 9,95
€ 6,95
U bespaart 30%
Corona preventiescherm verbindingsdop 4-weg
Aantal
Prijs
€ 9,95
€ 6,95
U bespaart 30%
Merk:
CKS
Artikelnummer:
CKS-VLOERWAND-180x120
Kleur:
Transparant
Kleur frame:
Grijs
Hoogte in cm:
180
Breedte in cm :
120
Diepte in cm :
1
Garantie:
1 jaar
Materiaal:
POLYCARBONAAT
€ 495,00 € 439,00
€ 531,19 incl. btw
Uw voordeel 11%


Levertijd 4 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 1 jaar


  Deel dit artikel met anderen