Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Bureau POR 160*80 cm, zwart frame, logan eiken blad

De POR werkplek: een werkplek met de afmetingen 160 * 80 cm. Een mooi formaat bureau. Een 160 * 80 cm formaat bureau is het meest verkochte model! Het blad geeft voldoende ruimte voor plaatsen van een computer met bijbehorende accessoires of laptop en ruimte voor persoonlijke kantoorspullen. Het bureau is voorzien van een T-poot. Het meest verkochte pootframe voor onder de bureaus! Een mooi bureau voor op kantoor, maar ook zeker voor thuiswerken!

Het POR bureau is een ergonomisch bureau. Het bureau is instelbaar van 62 tot en met 85 cm hoogte. Hiermee voldoet het bureau aan de Nederlande Arbo-richtlijnen voor zittend werken. Kiest u ervoor om het bureau door ons te laten monteren? Het bureau installeren wij op de gewenste werkhoogte. Uiteraard is de werkhoogte op een later moment door uzelf weer aan te passen. 
Uiteraard wordt er tijdens montage volledig rekening gehouden met de huidige corona situatie en houden de monteurs zich aan strenge maatregelen. 

Het frame van dit bureau kent de kleur Zwart. Het frame is gemaakt van epoxy gelakt metaal. Het werkblad van deze werkplek kent de kleur Logan Eiken. Een hele mooie combinatie! Het blad is gemaakt van 2,5 cm dik melamine. Het werkblad is afgewerkt met een PVC stootrand. 
Wilt u toch liever een andere kleur werkplek? Het POR bureau is ook leverbaar met een Aluminium of Wit kleur onderstel en een blad in de kleuren Robson of Halifax Eiken. 

De werkplek is uit te breiden met verschillende accessoires. Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
POR
Hoogte in cm:
62 - 85
Breedte in cm:
160
Diepte in cm:
80
Bladdikte in cm:
2,5
Kleur frame:
Zwart
Kleur blad:
Logan eiken
Materiaal frame:
Metaal
Materiaal blad:
Melamine
Artikelnummer:
A168ZLO
Garantie:
3 jaren
€ 265,00 € 219,00
€ 264,99 incl. btw
Uw voordeel 17%

Kleur frame
Kleur blad


Levertijd 10 tot 15 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 3 jaren


  Deel dit artikel met anderen