Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Brandwerend x

  Inbraakwerend x

  Type slot x

  Aantal legborden x

  Inhoud in liters x

  Verankering x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Medicijnkastjes en veiligheidskasten kopen

Opbergen van bijtende chemische stoffen

Onze veiligheidskasten zijn ervoor bedoeld om chemische stoffen veilig in op te bergen. We hebben bij Pedro meerdere modellen chemiekasten en medicijnkasten in ons assortiment, geschikt voor verschillende functies. Wat voor veiligheidskast zoekt u?

11 producten gevonden

Gele veiligheidskasten voor chemicaliën

Onze gele chemiekasten van PDC vallen op in het lab. Tussen alle grauwe meubelen en apparaten, is het fijn dat de chemicaliënkast van mogelijk gevaarlijke of bijtende stoffen duidelijk is aangegeven. Daarbij zijn de gele veiligheidskasten van PDC ook conform de PGS15 norm. U kunt dus veilig en overzichtelijk verschillende soorten chemische stoffen in de chemiekast opbergen.

Bij onze veiligheidskasten heeft u ook de keuze tussen dichte, geperforeerde of gegalvaniseerde legborden. Zo kunt u per soort stof een andere, bijpassende opbergmethode gebruiken.

Medicijnkast met slot

Een ander soort veiligheidskast die we leveren, zijn medicijnkastjes. Hierin heeft u twee opties: een doorzichtige of ondoorzichtige, metalen deur. Beide opties hebben een slot, waardoor u uw medicijnkast kunt afsluiten wanneer u er geen gebruik van maakt. Bang dat uw kinderen uw medicijnen te pakken krijgen, of vindt u het simpelweg prettig uw medicijnen achter een dichte deur te bewaren? Dat is mogelijk met onze afsluitbare medicijnkastjes.

Alternatieve veiligheidskasten

Bij onze archiefkasten vindt u ook nog de subcategorie brandvertragende archiefkasten. Deze beschermen tegen zowel brand als inbraak en zijn dus super veilig. Is dat misschien wat u zoekt? Neem eens een kijkje!

Is er iets niet duidelijk over onze veiligheidskasten?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons tijdens onze gehanteerde kantooruren (8:30-17:30) altijd telefonisch of per mail bereiken. Dan proberen we u zo goed mogelijk te helpen!

Heeft u de chemiekast gevonden die u wilt? Bestel deze nu online of vraag voor een grote bestelling een offerte aan. Als u voor aankoop de veiligheidskast wilt zien, raden we aan met ons te bellen om een afspraak te maken op showroom. Daar kunt u op uw gemak vrijblijvend al onze kasten uitproberen.