Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Slingerbureau kopen

Slinger uw bureau naar de perfecte werkhoogte

Slingerbureaus zijn verstelbaar door middel van een slinger, zoals de naam al verraadt. Dit houdt in dat u handmatig het bureau verstelt en maakt de prijs lager dan een zit-sta bureau. Bij Pedro bieden we u slingerbureaus aan voor een scherpe prijs, zodat u lekker voordelig ergonomisch kunt werken.

Wilt u de ene keer zitten en een andere keer staan? Met een bureau met zwengel verstelt u gemakkelijk het bureau naar de gewenste hoogte. Deze eigenschap maakt slingerbureaus ook uitermate geschikt om te gebruiken voor flexibele werkplekken. Met een handmatig in hoogte verstelbaar slingerbureau creëert u goedkoop en eenvoudig een ergonomisch verantwoorde werkplek voor uw medewerkers. 

2 producten gevonden

Slingerbureaus voor individuen en als duo werkplekken

U kunt bij ons twee soorten slingerbureaus kopen. Allereerst hebben we de Flex Light slinger. Dit is een slingerbureau voor één persoon, dus heeft u een thuiswerker of een werkplek op kantoor voor één persoon waar u graag een handmatig in hoogte verstelbaar slingerbureau neerzet? Dan is dit perfect voor u.

Daarnaast hebben we de Flex Light bench. Deze is bijna identiek aan onze eerst genoemde optie, behalve dat deze geschikt is voor twee personen. Hij heeft twee bureaubladen die u onafhankelijk van elkaar kunt verstellen.

We hebben ook elektrisch verstelbare duo werkplekken, voor een extra graadje luxe en comfort.

Keuzestress? Wij staan voor u klaar

Weet u niet of u een slingerbureau wilt kopen of twijfelt u tussen de Light en de Light bench? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag de beste keuze te maken.

Als u al weet wat u wilt, vraag dan een offerte aan of bestel uw gewenste slingerbureau online via onze website.

Slingerbureaus ervaren kan in onze showroom

Wilt u toch liever vooraf een slingerbureau uitproberen voordat u er eentje aanschaft? Kom dan langs bij onze showroom in Elst (provincie Utrecht). Ervaar onze slingerbureaus en besluit dan of het bij u past.

Van tevoren zeker weten dat we een slingerbureau of ander meubel naar wens hebben staan? Bel even. We staan u graag te woord!