Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kuchscherm CKS, plexiglas, b100*h60 cm, incl. ophangset beton

Het CKS assortiment is uitgebreid! Het assortiment is uitgebreid met verschillende plexiglas kuchschermen. De kuchschermen zijn ideaal voor op kantoren, in winkels, op scholen of in schoonheid- of kapsalons als bescherming van uw personeel tegen een mogelijk virus.
Een samenleving waarbij de receptionist of medewerker achter een plexiglas kuchscherm werkt, zal heel normaal gaan zijn.
Een staand preventie scherm om een scheiding te maken tussen de bureaus op kantoor, een staand kuchscherm op de vergadertafel of een hangend plexiglas scherm bij de kassa van de supermarkt. We kunnen er niet meer op heen. De kuchschermen van CKS bieden een zeer professionele oplossing.  

De CKS preventieschermen kennen een hoge transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Dit kuchscherm is een CKS plexiglas hangend scherm. Het plexiglas scherm is 100 cm breed en 60 cm hoog. Het preventiescherm is vervaardigd uit stevig plexiglas met een dikte van 0,4 cm.

Het hangende plexiglas scherm wordt geleverd inclusief een ophangset voor bevestiging aan een betonnen plafond. Met deze ophangset kan een plexiglas scherm aan het betonnen plafond opgehangen worden. De qubic kan op alle manieren gemonteerd worden waardoor er in verschillende richtingen koorden in kunnen worden gehaakt. De qubics worden op de juiste afstand van elkaar op het plafond gemonteerd met behulp van de schroeven met plug. In beide qubics haakt u een staalkabel met aan het einde een signage klem. Hierin klemt u een plexiglas plaat van 4-8 mm dik.

Dit hangende plexiglas schermen zijn perfect voor ophangen bij de receptie, bij de kassa in de supermarkt of bouwmarkt. Maar ook zeer geschikt voor ophangen in de schoonheid- of kapsalon bij de toonbank.   

Is dit niet de juiste maatvoering? Het is ook mogelijk om een preventiescherm op maat te bestellen. Meer informatie.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
CKS
Artikelnummer:
CKS-PLEXI-60x100
Kleur:
Transparant
Hoogte in cm:
100
Breedte in cm :
60
Diepte in cm :
0,4
Ophangsysteem:
Beton
Garantie:
1 jaar
Materiaal:
PLEXI
€ 75,00 € 66,97
€ 81,03 incl. btw
Uw voordeel 11%


Levertijd 4 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 1 jaar


  Deel dit artikel met anderen