Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Lockerkast PDC-330, 2-koloms, 10-deurs, transparant venster, lichtgrijs

De 10-deurs lockerkast van PDC – de lockerkast PDC-330. Deze lockerkast kent 2 kolommen met 10 deuren waarvan de deuren zijn voorzien van een transparant venster. De kolombreedte van de PDC-330 lockerkast is 40 cm. Dit maakt dat de lockerkast PDC-330 prima toepasbaar is voor opbergen van jassen, gemiddeld tot groot formaat tassen en persoonlijke eigendommen. De netto doorsteekmaat per lockerdeur is h32,1*b31,2*d46,8 cm.

Jassen, tassen en eigendommen kunnen netjes afgesloten worden opgeborgen. Standaard is de PDC garderobekast voorzien van een uniek cilinderslot incl. 2 sleutels. Maar u kunt ook kiezen voor andere slotopties als een valgrendelsluiting, mechanisch cijferslot of een elektronisch cijferslot.

De PDC lockerkast kent een stevige gelaste constructie en is netjes afgewerkt met een krasvaste epoxy poedercoating. De deuren van de PDC-330 lockerkast kennen een transparant venster. Dit venster is geconstrueerd van acryl glas. Om het venster zit een stalen omhuizing. De omhuizing van de deuren zijn leverbaar in de kleur lichtgrijs en blauw. De deuren zijn rechtsdraaiend en voorzien van een RSV veerscharnier wat het mogelijk maakt om de deuren tot maar liefst 110 graden te openen. De stootdoppen aan de binnenzijde van de deur  zorgen voor een gedempte sluiting. Ook is de binnenzijde van de deur voorzien van een omegaprofiel voor extra stevigheid. De achterzijde van de lockerkast is voorzien van perforatie voor natuurlijke ventilatie. De zijkanten van de PDC-330 lockerkast is voorzien van koppelgaten. De lockerkasten van PDC zijn zijdelings te koppelen door het PDC koppelmateriaal – te bestellen als accessoire.

Het transparante venster in de lockerdeuren maakt dat er van buiten af gekeken kan worden of de locker in gebruik is – handig voor in openbare ruimten. Maar ook om te kijken wat er precies in de lockers is opgeborgen – handig voor conciërges op scholen of grote kantoorpanden.

De PDC-330 10-deurs lockerkast is naar wens uit te breiden met de beschikbare PDC accessoires. Zo is er voor de PDC lockerkast een passend pootframe of stofkap leverbaar. Door een pootframe komt de garderobekast hoger van de vloer af te staan – maakt het schoonmaken onder de kast mogelijk. Een stofkap op de garderobekast voorkomt dat er spullen op de kast worden geplaatst en worden achtergelaten. De lockerkast op de afbeelding kent een stofkap. Is een stofkap gewenst? Bestel deze dan als accessoire! De stofkap wordt niet standaard meegeleverd. Een zitplek creëren in de ruimte waar de lockers worden geplaatst, maar niet voldoende ruimte voor losse zitbanken? Kies dan voor een onderzet zitbank. Hiermee biedt u opbergmogelijkheden en zitplekken in één!Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
PDC
Hoogte in cm:
180
Breedte in cm:
80
Diepte in cm:
50
Model:
Standaard
Kolombreedte in cm:
40
Aantal deuren:
10
Type deur:
Transparant
Kleur deur:
Lichtgrijs
Kleur ombouw:
Lichtgrijs
Garantie :
2 jaar
Artikelnummer:
CKT180210-7035
Materiaal:
Metaal
€ 956,85 € 755,00
€ 913,55 incl. btw
Uw voordeel € 201

Kleur
Afwerking deuren
Sluiting


Levertijd 8 tot 10 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 2 jaar


  Deel dit artikel met anderen